Emrah Kaynar
Kırmızı Üye
- 2 Ocak 2011
- 1.668
- 31
- 1.158
dün aksama göre sanchez ndombele iyidir
SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vecino yu duyduktan sonra bana gelseler ben 2x daha isterim reisbelki ndombele nin fiyatını düşürtmek için yapmıştır. olamazmı?
1 aya hazir olur bence hayri m8Nbombele ne zmn hazır olur aceba.
bardakcı cl için çok ağır ağabey , sanchez profilinde bi herif şarttı bizeDavinson'a gerek var mıydı acaba?Nelsonu da abdülü de kesemez yedek için de maliyetli bi adam bilemedim
milli arada bir şok diyetle 10 kg verdiririz.Nbombele ne zmn hazır olur aceba.
Maliyetlerini ve sözleşmelerini görünce daha detaylı bakarız ama şu an için uyguna geliyorsa riske değer.Buna bile razıyım dediğin oyuncular geçmiş yönetimler alsa burada bayram ediyorduk kandırmayalım birbirimizi. Davidson Sanchez, Ajax'tan biliyoruz lakin Nelsson varken ne gerek var ha Ramos'ran daha mantıklı her türlü Nelsson devre arası satılacak muhatamelen bizde şimdiden yerini doldurduk ve devre arası genç bir isim daha alınır Ayberk Karpo gibi. Ndombele doğru profil bunda herkes hem fikir lakin güvenilmez bir oyuncu. Sanchez iyi lakin Melsson varken çokta gerekli olmaya bir transferken, Ndombele profili olarak çok gerekli lakin güvenilmesi zor bir transfer olur. Ndombele'yi alacaksak çok önceden almalıydık bu da bir gerçek. Ha maliyetleri son güne kaldığı için ekstra uygun olursa o zaman başka ama hiç sanmıyorum.