Metin Bakırören
Aslan Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.696
- 4.341
- 778
midtsjö,oliveira,dubois yolla gitsin 1 ortasaha daha getirin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok evet Kaan idare eder artık. Biraz da gençleri de görelim. Efe Baran şans bulmalı.Torreira'nın hala yedeği yok yaw.
O kadar riskli hamleler yapıldı ki, ndombele ziyech hatta zaha. Hepsinde tutarsa sakatlanmazsa kilo verirse, böyle kadro kurulmaz, saçmalıktan öte birşey değil
Apo agir bir stoper Tr liginde is yapiyoe dogru oynadikca fizigi duzeldikce sezon icerisinde dahada iyi is yapiyor ama agir stoper bu bir gercek her takima hizli stoper sartApoyu öyle bi keser ki, görecen apoyu cl de
Bu mevzuyu burda konuştuk, günün sonunda Ndombele gelirse neden en başta almadık diye sorarlar adama diye. Ama dünki çöp heriften sonra pek sesimi çıkarmama kararı aldım. En azından potansiyeli çok yüksek ve hala yaşı genç.O kadar riskli hamleler yapıldı ki, ndombele ziyech hatta zaha. Hepsinde tutarsa sakatlanmazsa kilo verirse, böyle kadro kurulmaz, saçmalıktan öte birşey değil
Bu Apo denen oyuncu gerçekten belini döndüremiyor mu?Apoyu öyle bi keser ki, görecen apoyu cl de
Aynen ahbert Ndombele demiş ben yanlış anlamışım.
Ndombele antrenmanlara çıkıyordu,maç eksiği var sadeceMitçö dışında dübüa'nın lisansı iptal edeceğiz herhalde. Boş yere para ödeyip ah alacağız yine. Nombili hazır olana kadar devre arası olur zaten. Transfer yapmayalım derim
Ben sana ne dedim amaDombiliyi aldık @Umut Işık