Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndombele kiralık ise hayır demem. Hele ki satın alma opsiyonu makul bir rakam ise. Tutarsa almaya çalışırsın tutmaz ise kiralık adam der geçersin.

Alınabilecek bir risk. Vecino yerine bin kere bu riski seçerdim.

Yalnız keşke son güne kalmadan 8 numara işini daha garanti bir adam ile çözseydik. Ama olmuşa çare yok artık olacağıza bakacağız.

Umarım Torreira tekrar sakatlanmaz. En az devre arasına kadar bütün yük yine onda olacak.

Dubois-Mitsjö yolcu o zaman
Ndombele: Galatasaray nasil bir kulup dostum? Bana resmi teklifte bulundular
Dubois: Harika, bu sezon CL var, hem sampiyon olduk. Taraftari da harika. Istanbul sahane. Gel atla hemen.
Nbombele: Tamam dostum geliyorum, gorusuruz yarin.
Dubois: Tamam ama ben yokum, beni gonderiyorlar :D

Nbombele ne zmn hazır olur aceba.
0.jpeg.webp

Maliyetlerini ve sözleşmelerini görünce daha detaylı bakarız ama şu an için uyguna geliyorsa riske değer.
Oyuncuların kalitesi sorgulanmaz. Nelsson giderse yerine Sanchez geldiğinde kimsenin ciddi bir itiraz edeceğini sanmıyorum. Özellikle biz savunmayı önde kurduğumuzda Sanchez oturursa daha bile uygun olabilir. Ndombele ise fizik olarak ne kadar hazır o belli edecek kendine getirirsek bu iki oyuncuda 40 milyonluk oyuncular yaşları da uygun. Sanchez'ten katkı alacağımızı düşünüyorum özellikle Nelsson satışı sonrası için ama Ndombele tamamen risk.

Erden Timur oley erden timur oley erden timur oleyyyyyyyyyyy ❤️❤️❤️❤️
Valla bu iki arkadaşın durumunu da bilmiyoruz haliyle ama en azından bence isim, yaş ve geldiği takım-ülke kriterleri açısından çok iyi bu vakitte.

Buradan şu anlaşılıyor daha iyi olan alternatifleri alamadık maalesef. Ayrıca Vecino belki 2. orta saha olarak gelecekti.

ndombelenin idman yapmadığı filan doğru mu yoksa şehir efsanesi mi

adam gerçekten göbekli mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt