Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:)

1693831640766.webp

Ndombele: Galatasaray nasil bir kulup dostum? Bana resmi teklifte bulundular
Dubois: Harika, bu sezon CL var, hem sampiyon olduk. Taraftari da harika. Istanbul sahane. Gel atla hemen.
Nbombele: Tamam dostum geliyorum, gorusuruz yarin.
Dubois: Tamam ama ben yokum, beni gonderiyorlar :D

Serin hikaye

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Torreira'nın hala yedeği yok yaw.
Doğru. Ama en azından kendini biraz toparlar ise fizik gücü yüksek bir orta saha aldık. Ndombele komple bir herif, ama mühim olan kendini toplaması. Şayet formda olsa zaten biz alamazdık totnımdan orası da ayrı. Dileyelim ki gedson gibi olsun

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ndombele son yıllardaki form düşüklüğü aşikar bizimde antrenman tempomuz belli bir düzeyin altında tam Ndombelelik gelince çok doğru secim yapmışım der

Galatasaray, Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez için Tottenham ile ileri seviyede görüşmelerde bulunuyor. (Fabrizio Romano)

Abdülkerimin şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı yok bence, son maçta bile hep yanlış durdu, hep yerini kaybetti, zaten çok ağır bir stoper

Şampiyonlar Ligini önemseyen olsa orta saha şimdiye çoktan gelmiş zımba gibi oynuyor olurdu. Tüm takım ocak Şubat gibi hazır olacak şekilde transferler yapıp, şampiyonlar ligi için apoyu mu yetersiz görmüşler

miçö ve dubois KESİNLİKLE kalmalı

akıyor maşallah.
hem çalışıyorum hem foruma bakıyorum yetişemiyorum.
bu kadar hızlı akıyorsa kesin birileri geldi.
heyecanlandım.

Fener dombeleyi çalmasın diye yaptıklarını düşünüyorum bu oyunu. Ama hakkimi helal etmiyorum dün gece hayatimdan 2 sene falan gitmistir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt