- 31 Ağustos 2021
- 69.522
- 49.746
- 3.258
Formunu bulmuş Ndombele Fredi yer derim.torr-tanguy (kdb-sergio-miçö)
ismail-fred (zajc-İCK-MHY)
hangisi daha iyi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Formunu bulmuş Ndombele Fredi yer derim.torr-tanguy (kdb-sergio-miçö)
ismail-fred (zajc-İCK-MHY)
hangisi daha iyi?
şizimanskindombele mi fred mi
buyuralım sohbete
biri premierlig bir süperligzajc-İCK-MHY
ciddi sorduk reyiz. iki dakika makarayı yere bırak yawzajc-İCK-MHY
Ben de onu diyorum zaten, Vecino transferi hiç olmasaydı da Ndombele gelseydi çoğu kişi için zaten güzel bir hamle olurdu. Şu an Ndombele için taraftarın bir bölümü iyi bari hiç yoktan iyidir gözüyle bakıyor.ben şahsen Vecino'yu yine istemezdim bu arada çift 6 yapacak olsak bile.Gereksiz adam baya.En az 2-3 gün geçiyor bu arkadaş belini döndürene kadar.Bir de üstüne o maliyetlere
?şizimanski
Tüm Galatasaray muhabirleri ve hesapları feci patladı. Terimspor denen hesap en büyük kolpaci cikti.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben aşırı istemiyordum benim gibi adamlar için Vecino falan işi döndürdülerse ne yalan söyleyeyim başardılar. Şu ana kabullendim Ndombele'yiBen de onu diyorum zaten, Vecino transferi hiç olmasaydı da Ndombele gelseydi çoğu kişi için zaten güzel bir hamle olurdu. Şu an Ndombele için taraftarın bir bölümü iyi bari hiç yoktan iyidir gözüyle bakıyor.

ciddi sorduk reyiz. iki dakika makarayı yere bırak yaw
Dombili o malı çiğ çiğ yerndombele mi fred mi
buyuralım sohbete
Icardi içinde benzer sorun var deniyordu aklıma Belotti - Icardi konusu geliyor %50-60 en azından disiplinsiz diyordu sorunlu diyordu geldiğinden beri hiç de öyle çıkmadı belki Okan hoca onu da kazanır güzel bir kazanç olur yaşı 26 Torreira da 27 uzun yıllar orta saha aramamıza bile gerek kalmaz.Ndombele Lyon'daki performasının yarısını sergilese mest oluruz. Ama disiplin konusu başka. Can sıkabilir.
üstad kaynagin nedir 2 senedir nerdeyse top oynamamis herif2 kamp geçirmiş ndombele hazırdır diye düşünüyorum.Sakatlık problemi de yok 2 senedir grip dışında sakatlık sebebiyle maç kaçırmamış adam
gelseydi lig bitmişti