Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka maka ndombele kendini bulursa ne fred kalır ne gedson. Torreira ile birlikte manyak ikili olurlar.
Ama tekrar diyelim kendini bulursa.
Mentali düzeltmek lazım. En çok florya suyunu buna içireceğiz belli

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben şahsen Vecino'yu yine istemezdim bu arada çift 6 yapacak olsak bile.Gereksiz adam baya.En az 2-3 gün geçiyor bu arkadaş belini döndürene kadar.Bir de üstüne o maliyetlere
Ben de onu diyorum zaten, Vecino transferi hiç olmasaydı da Ndombele gelseydi çoğu kişi için zaten güzel bir hamle olurdu. Şu an Ndombele için taraftarın bir bölümü iyi bari hiç yoktan iyidir gözüyle bakıyor.

SL kadrosu

Muslera
Boey nelsson apo angelino
Ndombele torreira sergio
Ziyech icardi zaha

Sergio yerine demirbay da olabilir, hangisi daha formdaysa

Ben de onu diyorum zaten, Vecino transferi hiç olmasaydı da Ndombele gelseydi çoğu kişi için zaten güzel bir hamle olurdu. Şu an Ndombele için taraftarın bir bölümü iyi bari hiç yoktan iyidir gözüyle bakıyor.
Ben aşırı istemiyordum benim gibi adamlar için Vecino falan işi döndürdülerse ne yalan söyleyeyim başardılar. Şu ana kabullendim Ndombele'yi :red:

Ndombele Lyon'daki performasının yarısını sergilese mest oluruz. Ama disiplin konusu başka. Can sıkabilir.
Icardi içinde benzer sorun var deniyordu aklıma Belotti - Icardi konusu geliyor %50-60 en azından disiplinsiz diyordu sorunlu diyordu geldiğinden beri hiç de öyle çıkmadı belki Okan hoca onu da kazanır güzel bir kazanç olur yaşı 26 Torreira da 27 uzun yıllar orta saha aramamıza bile gerek kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt