Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Ndombele kira + opsiyon diyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yerli saçmalığı işi bozuyor
Sanchez ilk 11'de değildi ama maçın başında Romero sakatlanınca oyuna girmişti. Ndombele ise hazırlık maçları dahil hiçbir maçta kadroya giremedi.
Ndombele 3xfredndombele mi fred mi
buyuralım sohbete
Sen yazıyorsun kardeşim söylemiyorsunOlm spiker bile dombele diyor biz dersek simdi ban mi alcaz
Valla şöyle sölim, o ayılıp bayıldığımız gedson kaç dakika demiyorum kaç saniye süre almış orada ?Sanchez Tottenham'in ilk macinda ilk 11 oynamisti en azindan, ama Ndombele kadroda dahi yoktu sanirim.
Sanchez kupa maçında oynadı biliyorum hatırlamak istemiyorsun amaSanchez ilk 11'de değildi ama maçın başında Romero sakatlanınca oyuna girmişti. Ndombele ise hazırlık maçları dahil hiçbir maçta kadroya giremedi.
Vecino haberi ile birlikte ortalığı yangın yerine çevirdik. Akabinde uçakları bir kaldirdik, bir indirdik. An itibari ile ndombele ve sanches isimli topculari camia ya kazandırmak için zamanla yarış halindeyiz.Bugünü özet geçecek bir babayiğit yok renktaşım.
Çok garip şeyler oldu yazsam bile inanmazsın o derece.
Mesela ilk defa bir oyuncunun lisansı önden çıktı ama takım ismi olmadan çıktı![]()
Bu adam nasil gider yaw. Beinsporu iptal ediyorum.