Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Opsiyonlara bakmak lazım 20-25 m euro olmasın da 8-10 arası ideal olur.

Sanchez ilk 11'de değildi ama maçın başında Romero sakatlanınca oyuna girmişti. Ndombele ise hazırlık maçları dahil hiçbir maçta kadroya giremedi.

Dogru pardon. Yani en azindan oynayacak durumdaymis demek ki, onu söylemek istemistim.

maalesef bu transferler dahi yeterli değil

Sanchez ilk 11'de değildi ama maçın başında Romero sakatlanınca oyuna girmişti. Ndombele ise hazırlık maçları dahil hiçbir maçta kadroya giremedi.
Sanchez kupa maçında oynadı biliyorum hatırlamak istemiyorsun ama :D Ndombele o maçta bile oynaamadı hayvan

Bugünü özet geçecek bir babayiğit yok renktaşım.

Çok garip şeyler oldu yazsam bile inanmazsın o derece.

Mesela ilk defa bir oyuncunun lisansı önden çıktı ama takım ismi olmadan çıktı :red:
Vecino haberi ile birlikte ortalığı yangın yerine çevirdik. Akabinde uçakları bir kaldirdik, bir indirdik. An itibari ile ndombele ve sanches isimli topculari camia ya kazandırmak için zamanla yarış halindeyiz.

Uçak güney amerikadan direkt kanadaya doğru sapmış durumda. Transfer diye kargo uçağının linkini vermişler resmen

Belkide yaptigimiz Vecino yanginiyla Tottenham bizden daha fazla para koparabildi..

Bazen gercekten zarar verebiliyoruz diye düsünüyorum

Şimdi Sánchez geliyorsa yabancı sınırından bir eksiltme daha yapmamız lazım. Dubois'nın gitme ihtimali varsa derhâl Zeki Çelik indirmemiz lazım. Roma'da üç sağ bek arasında bazen ikinci, bazen üçüncü tercih kalıyor. Kiralayalım en kötü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt