Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.182
- 12.941
- 2.658
En büyük duyumcu benim lan
:
:Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:milli takımda olması kuvvetle muhtemelSanchez de geliyor muuuğ
Umarim Sanchez de pürüz cikmaz
timurcular ile okancılar barıssınNdombele aradigimiz profil de bir oyuncu bence
Bence iyi toparladik
Bir an herseyi alt üst edecegiz diye korktuk ama toparlandik
Ndombele form tutarsa mükemmel isler yapacak
Pisman olmayiz asla
Pilot show pesinde
icardi, ziyech ve tete'den hic bahsetmemissinET şapkasını önüne koyup düşünmeli, güzel başlayan transfer dönemi nasıl bu halde bitebilir ve biz nasıl Ndombele'yi alabiliyorken o çöp herifi o kontrata tercih edebiliriz diye. Resmen 11 milyon euro'yu çöpe atıyorduk. Allah'tan taraftar hızlı reaksiyon verdi. Es kaza şampiyon olursak taraftarın bu hamlesini de yazarlar.
Stopere 9 milyon euro verebildiğimize göre demek ki çift hane ödeyebilecek kadar paramız da varmış. Olması gereken gerekirse stopere kiralık miralık uydurup orta sahaya gömmekti parayı ama Ndombele'ye şükredecek konuma geldik. Yok Verratti, yok Amrabat vs diye diye 3 ayı boşu boşuna yedik.
Ramos olayına ise hiç girmiyorum. Ramos Nelsson gitse bile tartışılabilecek bir transfer idi. Üstüne Nelsson'un kaldığı kesinleşmişken Ramos denen paragöz it herif biraz daha indirim yapsa onu alıp Nelsson'u ciddi ciddi yedek yapıp eldeki en değerli oyunculardan birinin piyasasını da yok edecektik.
5/10 bir transfer dönemi, o da Zaha vs sebebiyle...
değilsalih bize mi şimdi
Renktaş geçen sene efsane takım napoli inanıp almış hemde Geçen sene.Guendouziler fofanalar olmayacaksa bizde bu sene inanmalıyızValla yalan yok adı ilk geçtiğinde hiç istemiyordum Ndombele'yi ama dünkü olay sonrası bu adama inanmaktan başka çaremiz yok. Hiç değilse statik değil. Lig için yeterli. Kemen'in bile içinden geçtiği ligde iş yapamazsa zaten futbolu bıraksın süpermarket açsın Ndombele