- 19 Mart 2014
- 29.477
- 30.929
- 2.718
Gelmiyor Onur'cuğum. Çok istedim hatta bizimkilerde istedi ama para fazla geldi belli ki.Abi Ramos ne oldu geliyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmiyor Onur'cuğum. Çok istedim hatta bizimkilerde istedi ama para fazla geldi belli ki.Abi Ramos ne oldu geliyor mu
@Batuhan Misiroglu na özgürlükkeramettın admın erden dusmanlarını gondermıs allah razı olsun
15m Euro'luk adamı 8e alıyorsan başarıdır.Yedek stopere bu rakamlar verilir mi ? Kiralık olsa daha iyi olurdu sanki.
Yedek stoper olur mu bilemiyorum, cunku Tottenham'dan ayrilmak istemesi surekli oynamak istediginden. Sonucta oynayacak cok mac var ve bence rotasyonda ara sira Nelsson'u yedege bile ceker hoca. Eger Sanchez tutarsa, Nelsson devre arasinda satilabilir bile.Yedek stopere bu rakamlar verilir mi ? Kiralık olsa daha iyi olurdu sanki.
dün keyfin yerindeydi postlarıma haha atıp duruyordunyalnız taraftar ndombele'yi hiç istemezken şimdi nasıl da övmeye başladık
bir vecino nelere kadir