Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek başıma savaş verdim vallaha abi bende sizin kadar tırstım vecino kazığı harbi girecek diye bi ara 😂😂
Baktım dün gece linçlik bir ortam vardı, film eşliğinde uyudum... Savaştığını görmedim bile görsem desteğe gelirdim. Öyle durumlarda dm den yaz koşturalım :)

Emre Özcan'dan has Galatasaray lı azdır yaw. Ama çok beyefendi ve objektif yaklaşır futbola. Bence Türkiye'nin en iyi yorumcusu.

:)

1693854755066.webp

En son bu latinleri gasteciyim diye kandırıp ben arkadaş edinecem

En çok bonservis ödediğimiz adamı CL ye neden yazdırmayalım ligde emin bile yetiyor zaten ? Rahat olun 1 saate açıklanır..

gecen sene 17 bu sene 13 transfer yaptik simdiye kadar (sanchez'i dahil edersek).

Tek başıma savaş verdim vallaha abi bende sizin kadar tırstım vecino kazığı harbi girecek diye bi ara

Vallahi hocam bende inşallah haklı çıkar diye okudum yazdıklarını , çok sinirliydim bir nebze olsun olumlu olarak seni görünce acaba olur mu derken uyumuşum. Çok şükür ki haklı çıktın :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gecen sene 17 bu sene 13 transfer yaptik simdiye kadar (sanchez'i dahil edersek).
İşte bu kadar transfer olması doğru değil aslında. Hadi geçen sene yeniden takım yapıyorsun normal ama bu sene değil. Her yıl takımı oturtup daha az transfer yapmak mantıklı olana. Mesela seneye 3/4 geçmemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt