Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 24 saat nasıl geçti yalnız. Uzun zaman bu transfer nöbetinin son günü unutulmayacak. Dün akşam insanlar mutsuz, yönetim istifa diyenler varken şimdi herkes mutlu, yönetim el üzerinde.

Ben böyle bir dönem hatırlamıyorum uzun zamandır. Son 24 saatte bu kadar değişimin olduğu. Siyah ile Beyaz gibiydi. 😂

Keşke fener alsa müthiş kaos olur. :asd:

EOYM.gif

üçlüyü sadece şampiyonlar liginde oynarız. superligde oynarsak şampiyonluk gider.

Tamda bunu düşünmüştüm. Bizim teklif ortaya çıkınca bunlar hemen Lazio’yu arayıp biz 5 veririz diyeceklerini tahmin etmiştin.
Gitmesini istemem ama. Çünkü Symanski gibi iyi çıkarsa dünden beri söven taraftarımız bu kez kaptırdığımız için yönetime giydirir.
32 yaşında adam iyi çıksa ne olur çıkmasa ne olur? Max 1 sene performans verir. Değer mi bu paraya?

Mou zaten oyuncu katili bi antrenör ve en sevmediğim huyu oyuncuları çok çabuk yem edip hedef haline getiriyor zanioloyada yaptı benzerini mesela
Zamanında Varane parladı diye Pepe' ye de düşmanca davranmıştı. Biat edenlere de bayılır; bozuk bir karakter, hiç sevmem...

ne nöbetti ya zor geldim son sayfaya adrenalin dolu 1 gündü
Gece sinir krizlerinin yükseldiği, üzüntünün tavan yaptığı... Sabah ise tam tersi iptal haberiyle yavaş yavaş artan adrenalin ve sonunda da mutluluk acayip bir gündü. Bu kadar dip görüp yukarıya çıktığımız başka bir transfer dönemi yoktur gibi geliyor.

Şu annesi belli olmayanı şikayet edin anasına küfür edin
Bir şey yapamaz böyleleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt