Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.567
- 2.217
- 1.813
Daha transferler katkı olarak bir şey vermedi. Gelen oyuncular kağıt üzerinde çok iyiler. Ama ne zaman adapte olacaklar merak ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbiden şu şekile döndük bi rahatlama geldi.

32 yaşında adam iyi çıksa ne olur çıkmasa ne olur? Max 1 sene performans verir. Değer mi bu paraya?Tamda bunu düşünmüştüm. Bizim teklif ortaya çıkınca bunlar hemen Lazio’yu arayıp biz 5 veririz diyeceklerini tahmin etmiştin.
Gitmesini istemem ama. Çünkü Symanski gibi iyi çıkarsa dünden beri söven taraftarımız bu kez kaptırdığımız için yönetime giydirir.
Kalsalarda oynama şansları 0Midsjo ile Sergio gidiyor mu şimdi.
Su adamlar kondisyon olarak %70 e gelsin evet premier lig takimi gibi
Niye yav? Hiç mi rotasyon/formasyon değişikliği yapmayacağız?Kalsalarda oynama şansları 0
Zamanında Varane parladı diye Pepe' ye de düşmanca davranmıştı. Biat edenlere de bayılır; bozuk bir karakter, hiç sevmem...Mou zaten oyuncu katili bi antrenör ve en sevmediğim huyu oyuncuları çok çabuk yem edip hedef haline getiriyor zanioloyada yaptı benzerini mesela
Gece sinir krizlerinin yükseldiği, üzüntünün tavan yaptığı... Sabah ise tam tersi iptal haberiyle yavaş yavaş artan adrenalin ve sonunda da mutluluk acayip bir gündü. Bu kadar dip görüp yukarıya çıktığımız başka bir transfer dönemi yoktur gibi geliyor.ne nöbetti ya zor geldim son sayfaya adrenalin dolu 1 gündü
Bir de bununla uğraşcaz ahbap. Zaten yabancımız çokbüyük oğlu da futbol oynuyor alıp eyüp'e falan kiralasak güzel olurdu aslında
![]()
Jessey Sneijder - Oyuncu profili 25/26
Jessey Sneijder, 19, Hollanda ➤ FC Utrecht U21, 2025'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 100 bin € ➤ * 4 Eyl 2006, Utrecht, Hollandawww.transfermarkt.com.tr