Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rotasyon olacak yani her mac farkli bir ilk 11 olacagi kesin

Mesela samsun maci

Muslera
Boey Sanchez Abdulkerim Kazimcan
Torreira Demirbay
Tete Mertens Kerem
Icardi

3 gün sonra kopenhag maci

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Angelino
Torreira Ndombele
Kerem Demirbay Zaha
Icardi

Örnek olarak yazdim ama rakibe göre farkli 11’ler olacak yani hazirlikli olalim

Baska türlü oyunculari memnun etmek mümkün degil

Okan hoca da 1-2 hafta önce 2 tane ilk 11 istiyoruz demisti

tottenham gibi bir kulübe giderek başta hata yapmış zaten ndombele,

şimdi en azından sahaya çıkmasa bile kupa kazanabileceği yere geldi, rahat rahat oynar
Tottenham o dönem çok iyi noktadaydı, ŞL finali falan oynadılar.

Pochet sonrası 3 yıldır acı çekiyorlar ve Dombele bu dönemlerde hep vardı.

ange hoca adam ederdi aslında ndombele’yi ama

ndombele de bıkmıştır artık orda ki taraftarlardan, başarısızlıktan falan

medyadaki çöplerin kerem gibi olaylarda bize saldırmalarının tek sebebi var

GS nasıl olsa bu olaylarda pasif ,sövsekte iftirada atsak dava açmıyorlar diyorlar

kendilerince haklılar

Hızlı çıkarken de bilinçli değiliz ki... Kaç tane umut vaat eden kontratağı saçma sapan tercihlerle hiç ediyoruz her maç. Ne koşular doğru koşu oluyor, ne paslar doğru pas...

ya en azından bu işi fena yapmıyoruz

diyorum ya çok kaliteli bir anadolu takımı gibi oynuyoruz
kaliteli ayaklar hızlı düşünen topçularımız var

ama çok eforda sarfediyoruz bu geçen sene 2 haftads 1 maç yaptığımz zaman sorun teşkil etmiyordu ama bu sene burnumumuzdan fitil fitil gelir
göreceli kolay maçlarda topu döndürmeyi öğrenmeliyiz
ama bu iş sadece stoperlerin birbirine pas atmasıyla olmaz
tüm takımın bir arada yaptığı paslaşmalarla olur

birde rotasyon işi var
bu arada bunu okan hocayı anlayışla eleştiriyorum misal mertens sonradan girse diye ama ilk 11 oynatmasınıda anlayabiliyorum olmuş birşeyi bozduğu an sistemimiz olmadığı için bozuldu bazı maçlarda geçen sene

sağlıklı rotasyonu bu sene oturtmalı

Vatana millete hayırlı olsun son 26 saat tarihi olaylar yaşandı. Önce Vecino haberleri ardından gece başlayan muhabirlerin Vecino'yu yalaması ve taraftara saldırması sonrasında 1 saatte 200 bin tweet atılması sabah saatlerinde de Vecino işi bozuldu öğleden sonra Ndombele + Sanchez geldi bir dönem 2 forvet 1 stoper beklerken televizyona bağlanıp Ömer Bayram ile kapattık diyorlardı bu yönden yönetimi ve Erden beyi tebrik ediyorum ego yapıp bizim dediğimiz olacak demediler bu transfer dönemi emeği geçen herkesi kutluyorum.

yabancı sınırı icin uzun süreli kalıcı bir kural getirecez diyorlardı bakalım nezaman adım atacaklar

2 sene önce farklı düşünüyordum ama ben olsam ilk 11de 3 yerli kuralını değiştirmem

hem kulüpler hem de oyuncu gelişimi için iyi bu

kabul edelim ki ilk oynayan zaten gidiyor alıyor formayı işi tam da doğru değil bizde

bu kural olmasa ferdi şutlanmıştı kerem diye biri yoktu

Valla rotasyon yapmayı öğrenmezsek büyük takım olamayız. Herkes dar kadroyla başarı gelir diyor ama Avrupa’daki başarılı takımların hepsi derin rotasyonlarla oynuyor.

Aynı oyunu giren çıkandan bağımsız oynamak zorundayız Icardi ve Torreira dışında en azından.

Yalniz daha once boyle dusunmuyordun sanki Keramettin ? Bir ara yazismistik Ramos'un olasi transferi soylentileri sonrasi, Nelsson ve Abdul varken nasil olacak diyordun. Benim demek istedigim bu idi iste. 3'lu oynariz oynamayiz ancak kadro derinligi, cok kulvar, rotasyon isin aciklamasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt