Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resim

Ben çok iyi topçular aldık. Ndomble’de biraz risk var ama ben iyi olacağına inanıyorum. Sadece Davinson’un maaşını beğenmedim.

Şu gurbetçi gençler ne oldu? Biri Bayern biri Dortmund'dan gelecek? Onlar daha uzun süredir konuşuluyor ama açıklanan bir şey yok. Avrupa listesine zaten yazamayacağımız için onlarla ilgili acelemiz yok herhalde ama biri rotasyonda yeterli düzeyde ofansif orta saha oynayacak seviyede gelirse iyi olacak.

Ndombele'ye asla zerre kadar sıcak bakmayan biri olarak tabi artık bizim oyuncumuz, iyimser düşünmek istiyorum, onun tuttuğu bir senaryoda iyi kadromuz oldu. İşte bir de eğer 4-2-3-1 oynamaya kısmen de olsa devam edeceksek (ligde özellikle) o gurbetçilerden biri orada verim verirse baya eksiksiz her mevkisi dolu dolu kadromuz var demektir.

Ancak Ndombele çok kritik. Ona 3 terapist, 4 diyetisyen, 5 bireysel antrenör falan mı tutuyoruz ne yapıyoruz, 4-5 sene önceki haline döndürüyoruz. Tek çare bu...

Grillitsch transferi yatınca daha iyisi gelmez denirken Torreira geldi başarılı oldu.
Belotti mi Icardi mi derken Icardi sorunlu Belotti gelsin kaosu varken Icardi geldi başarılı oldu.
Parades Roma'ya gitti Vecino yattı Ndombele geldi sonu az buçuk belli Florya suyundan faydalanır. :asd:

Sanki kendileri bir halt da, Ndombele'yi sevmiyorlar. Emre Ö.'ı dinledim bugün, herifi Poşet özellikle ikna edip alıyor getiriyor 3 ay sonra kovuluyor. Mou geliyor, önce oynatmıyor. Sonra biraz oynatıp basının önünde 3-4 defa eleştiriyor. Conte geliyor doğru düzgün oynatmıyor vs. Son 10 yılda kaç tane oyuncu alıp parlatmışsınız diye sorarlar adama.
Ndonbele 'yi 64 milyon euroya,50 milyon euroluk opsiyonu kullanmayıp Gedson 'un yerine aldılar.Nasil bir oyuncu olduğunun farkında değiliz gibi.

bu sene şlde topu biraz bırakıp iyi yerleşirsek geçiş oyunumuza çok güveniyorum

Şu transferleri açıklarken azıcık YouTube açıklaması da yapsak güzel etkileşim kasarız, bizim sosyal medya ekibi kötü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt