Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertan Süzgün: "Galatasaray Amrabat konusunda oyuncuya 2-3 kat fazla maaş teklif yaptı sebebi kulübüne baskı yapıp gelmesini sağlamaktı."

bu ne
Keremi yedekten oyuna atmanı tebrik ediyorum.

Şu güzel dönemi Vecino ile kapatsak üzülürdüm
32 yaşına gelmiş adam ve 2.5 milyonlar konuşuluyordu...
Evet bugünkü açıklanan maaşlara baktığımızda belki onlar da yüksek ancak son gün alabileceğimiz en iyi isimleri tercih ettiğimizi düşünüyorum
Ndombele son form durumu tartışılır bir isim olsa da kariyeriyle, potansiyeliyle oynanabilecek bir kumardı
Bir yandan Vecino ismi bilinçli çıkarılmış mıdır diye düşünmeden edemiyorum. Çünkü taraftar çok olumsuz bakıyordu Ndombele'ye ve beklentiler absürt bir şekilde 40-50 milyonluk futbolculardaydı, market değeri 25 gözüken adamları da (bkz:Fofana) kulübü daha yüksek bedellere bırakmak istiyordu ki 25 milyon bile bizim çıkabileceğimiz bir seviye değildi..
Bu bilinçli isim çıkarma işi Erden Timur tarzı değil pek. Çünkü doğası gereği isimlere saygılı bir insan. Birini bu şekilde kullanacağını pek düşünmüyorum. Olsa olsa M.Öztürk veya Cenk Ergün yapmıştır eğer böyle bir şey varsa.
Velhasıl..
Dün ne kadar üzgün olsam da şu an tam tersi huzur doluyum
Belki rakamlar biraz daha uygun olabilir miydi.. Dediğim gibi son gün.. ve birini almamız gerektiğini biliyorlardı ve bu bizim elimizi güçsüz kıldı.
Umuyorum ki futbolcularımız bir an evvel eksiksiz olarak sahaya adımını atar ve muhteşem bir takım oyunu izleriz.
Hayırlı olsun tüm transferlerimiz.

Davinson düşündüğünüz kadar kötü bir adam değil hatta an itibarıyle ligin en iyi stoperi olabilir. Nelssonla çok iyi ikili olabilirlerdi tbh o yüzden direkt yedek gibi düşünmeyin bence.

Koyim y sınırına.
Nelsson'u kesme ihtimali yüksek. Nelsson arkasına adam kaçırmamayı düşündüğü için bazı pozisyonlarda öne çıkamıyordu bir de geriden oyun kurmada risk almıyor lakin Nelsson çok istikrarlı basit hata yapmayan biri Sanchez ise tam tersi.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ideal 11 ligde

muslera
boey sanchez akerim kazımcan
torreira ndombele
ziyech kerem zaha
icard

endombele başarılı defansif aksiyonlar gerçekleştiremez ise iş yine torreyraya kalıyor..

bu arada sanchezin ayagı nasıl?

nelson gibi degilse cok işimize yarar cıkıslarda

nelsson yedek yapılmış çoktan :D :D
torreira’yı yedek yapan vardı akşamüstü

yeni transfer gelince neden bi anda iyi olan oyuncuları da p.ç ediyor taraftar anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt