Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artık avrupa için kadro tamamlandı

lig için beklediğim torriera'yı back-up'layacak bir 6 (yerli)

bir de gidecek 2 yabancı

bakambu ve miçö (rip) olur inş.

dubois giderse sıçtık.

Nelsson Arabistan'a gider mi acaba? Ne oyuncular gitti sonuçta. Senelik 5-6'ya hayır diyemeyebilir. Gerçi onlar daha isimli adamlara gidiyorlar.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sanmam yav, ben yönetimin kendisiyle görüşüp "kardeş biz seni ucuza bırakmak istemiyoruz. CL gruplarındayız - en iyi arenada oyanaycaksın . Devre arası güzel teklif gelir , elenmişsek değerldirirz. Devam edersek gruplardan sonra sezon sonuna yardımcı oluruz" gibi bir şey olmuştur düşüncesindeyim.

Muslera(1)
Boey(2) - Nelsson(3) - Abdülkerim - Angelino(4)
Torreira(5) - Kerem D
Ziyech(6) - Kerem A - Zaha(7)
Icardi(8)

Günay
Kaan A - D. Sanchez(9) - Emin B - Kazımcan
Ndombele(10) - Oliveira(11)
Tete(12) - Mertens(13) - Barış
Bakambu(14)

+Eyüp Aydın
+Gökdeniz Gürbüz
+Halil Dervişoğlu

Son düzenleme:
artık avrupa için kadro tamamlandı

lig için beklediğim torriera'yı back-up'layacak bir 6 (yerli)

bir de gidecek 2 yabancı

bakambu ve miçö (/rip) olur inş.

dubois giderse sıçtık.
Dobuis gidecek çok büyük ihtimal. Kaan ve sanchez ile yedekleme şansın var sağ beki. Ama icardi giderse Halil ile yanarız. Bakambu geçen sene Yunanistanda geç açılmış sonra gol kralı olmuş. 1 gol atsa rahatlayacak gerisi gelecek bence yeni oyunculara biraz sabredelim

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sanhez yıllık dışında güzel bi kapanış olmuş, umarım bu ücret diğer futbolcuların da yıllığının yukarı çekilmesine sebep olmaz. Bu maliyetlerle almak çok gerekli miydi ben emin olamadım. Ayrıca alınması düşünülen iki gurbetçi ile ilgili son durum ne oldu acaba.

Muslera(1)
Boey(2) - Nelsson(3) - Abdülkerim - Angelino(4)
Torreira(5) - Kerem D
Ziyech(6) - Kerem A - Zaha(7)
Icardi(8)

Günay
Kaan A - D. Sanchez(9) - Emin B - Kazımcan(10)
Ndombele(11) - Oliveira(12)
Tete(12) - Mertens(13) - Barış
Bakambu(14)

+Eyüp Aydın
+Gökdeniz Gürbüz
+Halil Dervişoğlu
Kazımcanı yabancı yapıp 14 yabancı yapmışsın eksik oyuncuyu bulamadım. 14.yabancımız kim bizim orda?

12yi iki kez yazmışsın gece gece kadroyu 10 kere saydırdın bana

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ertan Süzgün: "Sen Icardi gol atarken o kadar para alıyor diyor musun demiyorsun taraftarlar her zaman iyi futbolcular görmek ister kulüpler batıyor filan bunlara inanmayın Galatasaray Burak Elmas dönemi kayyum atanacak diyorlardı noldu Galatasaray şu an tarihin en iyi kadrolarından birini kurdu."

Yanlış bilmiyorsam sponsorluklarda 1 milyar TL'yi zorluyorduk, Kombine ve loca satışlarında 0.8-0.9 milyar TL maç başı gelirleriyle 1.2 milyar TL'yi bulur. Toplamda 2.2 milyar TL 75 m euro yapar. Daha CL + lig + store + digital gelirleri hariç tutuyorum.

Bu sene gayet iyiyiz daha da iyi olabiliriz ama şu faiz sarmalından kurtulalım Bankalar birliği anlaşmasından çıkıp Florya sürecini hızlandıralım o zaman daha da iyi oluruz.
Sponsorlukta başkan ve Erden Timur senelik 50 milyon Euro olacak gelir dediler. Garanti, Arma Global, THY gibi açıklanmayan sponsorluklar var. Sabit her sene minimum 50 milyon Euro sponsor olursa bu kadro maliyetini döndürürüz. Bir de faizde in kurtulursak çok rahatlatır. Florya projesi bir an önce başlasa ve satışlarda hemen olsa süper olacak.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gitsin yau
icardi - bay - halil hatta zaha st pozisyonunu idare eder :/ bakambu boş küme
senin 3-5 maçta bi adamı silmene şaşırdım yaw

şu ana kadar bence de kötü de tüm kulvarlarda 8-10 gol atacaktır bence

daha geçen yıl gol kralı olmuş herif son iyi sezonu birkaç sezon önce olsa tamam diyecem de

kötü insanların hikayeleri böyle olur.

jack london hiç okudunmu veli
demir ökçede güzel bir pasaj vardır

''bana erkeklik taslıyordu patrona şirin gözükmek için
gücü ile beni eziyordu
ta ki tuvaletde patronun aletini ağzına aldığında yakalanana kadar''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt