Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson yedek kalacak adam değil. Değerli bir oyuncumuz. Yüksek bonservis bedeli ile satışı beklenen bir adam. Abdulkerim de çok iyi. Üstelik yerli. Bu durumda Davinson’u nasıl oynatacağız merak ediyorum.

Sponsorlukta başkan ve Erden Timur senelik 50 milyon Euro olacak gelir dediler. Garanti, Arma Global, THY gibi açıklanmayan sponsorluklar var. Sabit her sene minimum 50 milyon Euro sponsor olursa bu kadro maliyetini döndürürüz. Bir de faizde in kurtulursak çok rahatlatır. Florya projesi bir an önce başlasa ve satışlarda hemen olsa süper olacak.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
faiz yukunden kurtulmak diye bisey yok onu unutun

Sponsorlukta başkan ve Erden Timur senelik 50 milyon Euro olacak gelir dediler. Garanti, Arma Global, THY gibi açıklanmayan sponsorluklar var. Sabit her sene minimum 50 milyon Euro sponsor olursa bu kadro maliyetini döndürürüz. Bir de faizde in kurtulursak çok rahatlatır. Florya projesi bir an önce başlasa ve satışlarda hemen olsa süper olacak.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
50 m euro eğer olursa zaten müthiş iş olur. Stadyum gelirleri içinde maç başı sezon sonuna kadar 30-35 m euro arası bir gelir olacaktır. Store, Digital, Maç başı, şampiyonluk gelirlerini ekleyince 100 m euro+ çıkarız. CL gelirlerini de koyarsak 130 m euro üst tura çıkarsak 140 m euro acayip bir para yapar.

Maaş + maç başları + primler = 60 m euro düz hesap dersek bonservis geçmiş taksitlerle beraber bu sene -20 m euro olsa 80 m euro diğer giderlerle 90 m euro dersek 50 m euro gayet iyi bir para olur en kötü 30 m euro seviyesinde kalırız bu paranın %80'i faiz giderine gider sene sonu +150 m TL kar açıklayabiliriz.

Gökhan D.:

homer-simpson-hide-in-shrubs.gif

senin 3-5 maçta bi adamı silmene şaşırdım yaw

şu ana kadar bence de kötü de tüm kulvarlarda 8-10 gol atacaktır bence

daha geçen yıl gol kralı olmuş herif son iyi sezonu birkaç sezon önce olsa tamam diyecem de
gs'da olacak st'dan anlarım nacizhane. başka pozisyon olsa ok ama st için %99 netim üstad. adam çok kötü lan bildiğin gibi değil. umarım %1 gerçekleşir ve kendisi tutunur. ama bu adamın her dakikası BAY'dan süre çalmaktan başka bir şey değildir.

senin 3-5 maçta bi adamı silmene şaşırdım yaw

şu ana kadar bence de kötü de tüm kulvarlarda 8-10 gol atacaktır bence

daha geçen yıl gol kralı olmuş herif son iyi sezonu birkaç sezon önce olsa tamam diyecem de

hainlik yapmasan likelardım şu mesajını

hainnnn

bana troll provakatör denen tüm mesajlara ilk sen like atıyordun dün!

Ndombele'nin gelmesiyle Berkan bizim için bir kayıp oldu. Orta saha rotasyonu her zaman eksik kalacak.

bakambu gayed iyi 1 yedek santrafor. yaşına göre de baya atletik oyuncu. CLde kapanırsak çok iş yapacaktır

sadece şansız adam.

Artik kolay maclarin ilk yarilarini 3 - 0 filan yapsak da Bakambu daha erken girse. O adamdaki sorun acelecilik. Bir seyler yapmaliyim derken hep top ayagina filan takiliyor. Icardi'nin yedegi olmak zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt