GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 179

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
419,8K
Sayfa
179/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Potansiyelli sol stoper niye arıyoruz ki? Öyle bir adam alacağımıza Arda'yı oynatırız. Sol stoper alacaksan Apokerim'den çık o zaman. Yedekte oturtmanın hiçbir manası yok bu herifi. Yedek durdukça daha da formsuzlaşır.
Bu takım maçların yarısından fazlası da üçlü oynayacak. Sonra bol bol Kaan izleriz. Demirbay izliyorduk, bu sene de Sara fln oynar birkaç maç.

Kanat nerde?
1756822462329.webp

İlkay'ın gelmesiyle beraber bence 10 numarayı kapattık. İlkay-Sara belki arada İcardi oynar işte son 15-20 dk. An itibariyle Sane-Yunus-Sallai ve Barış mevcut. Barış'ın durumunun belirginsizliği bozuyor işi. Eğer Barış full focus oynamaya devam edecekse 4 kanat oyuncusu yeterli olmaz mı sence renktaş?

Barış, Lookmandan daha faydalı olur bize. Kalmasına sevindim.

Tek seçeneğimiz olsa, İlkay mı Hakan mı dense bunu haziran ayında da yorumlamıştım. Ben İlkay der idim, çünkü profil olarak İlkay daha çok gerekliydi.

Ha hakan olsa idi keşke, ama olmadı.

Lookman için görüşmeler devam ediyor. Aslında dün isteseydik transferi bitirebilirdik fakat bugün Suudi Arabistan’dan bir kulüp devreye girince süreç zorlaştı. Okan Buruk ise, Zaniolo ayrıldığında yerinin doldurulacağına dair kendisine verilen söz nedeniyle bu transferin gerçekleşmesini istiyor.

Turansports

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt