GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 180

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
419,8K
Sayfa
180/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay'ın gelmesiyle beraber bence 10 numarayı kapattık. İlkay-Sara belki arada İcardi oynar işte son 15-20 dk. An itibariyle Sane-Yunus-Sallai ve Barış mevcut. Barış'ın durumunun belirginsizliği bozuyor işi. Eğer Barış full focus oynamaya devam edecekse 4 kanat oyuncusu yeterli olmaz mı sence renktaş?
Olmaz sebebini de soyluyorum:

Bizde zaten Yunus-Sane ve Baris (eger ozur diler falan filan cikip oynarsa) oynar cogu macta.

Yarin Baris tekrar oynamam der veya kadro disi olursa, Yunus'a birsey olsa elinde teknik kapasitesi dusuk Sallai ve Sane kaliyor. Yedek yok.

Ucuza genc bir kanat alinmali yoksa Zaniolo niye gonderildi? Ayrica forveti de yedekliyordu Zaniolo.

Sallai bu saatten sonra anca yedek bek olarak is gorur bu takimda.

Lookman için görüşmeler devam ediyor. Aslında dün isteseydik transferi bitirebilirdik fakat bugün Suudi Arabistan’dan bir kulüp devreye girince süreç zorlaştı. Okan Buruk ise, Zaniolo ayrıldığında yerinin doldurulacağına dair kendisine verilen söz nedeniyle bu transferin gerçekleşmesini istiyor.

Turansports

Turansports ne bilmiyorum da eğer goygoy değilse dejavu bu

Olmaz sebebini de soyluyorum:

Bizde zaten Yunus-Sane ve Baris (eger ozur diler falan filan cikip oynarsa) oynar cogu macta.

Yarin Baris tekrar oynamam der veya kadro disi olursa, Yunus'a birsey olsa elinde teknik kapasitesi dusuk Sallai ve Sane kaliyor. Yedek yok.

Ucuza genc bir kanat alinmali yoksa Zaniolo niye gonderildi? Ayrica forveti de yedekliyordu Zaniolo.

Sallai bu saatten sonra anca yedek bek olarak is gorur bu takimda.

Okan hoca Kerem'in gönderilmesine Arias'ın transferi olacağına dair söz aldığı için izin vermemiş miydi ben öyle bir şey hatırlıyorum.

Şu anda da benzer bir durum var bence.

Okan hocanın son basın toplantısında yapacağınız işi ifadesi ve o tonda bir konuşması oldu. En azından ilk defa kendisini böyle memnuniyetsiz gördük.

şu an herkes gergin. hak veriyorum ama takımın her yanı eksik değil öyle
bana göre defansif iş yapacak bir orta saha daha lazım. burası sıkıntı.
bunun dışında kritik eksik bence yok.
bir kanat daha olsa iyi olur ama barış tam dönerse o kadar başımız ağrımaz. ama bir kişi gelsin isterdim bu bölgeye.

Barış süreci, gitmek isteyen her oyuncuya koz verecek şekilde yönetildi. Kalmaya gönülsüz adamı ek zamlarla tutmaya çalışıyorlar. Adam kafada bitirmiş burayı, taraftarla gönül bağı kalmamış minimum 40 kulübe kalacak şekilde anlaş gönder işte neyin diretmesi bu Dursun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt