Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
hemen gidip şu herifi alın
Olmaz sebebini de soyluyorum:İlkay'ın gelmesiyle beraber bence 10 numarayı kapattık. İlkay-Sara belki arada İcardi oynar işte son 15-20 dk. An itibariyle Sane-Yunus-Sallai ve Barış mevcut. Barış'ın durumunun belirginsizliği bozuyor işi. Eğer Barış full focus oynamaya devam edecekse 4 kanat oyuncusu yeterli olmaz mı sence renktaş?
Lookman için görüşmeler devam ediyor. Aslında dün isteseydik transferi bitirebilirdik fakat bugün Suudi Arabistan’dan bir kulüp devreye girince süreç zorlaştı. Okan Buruk ise, Zaniolo ayrıldığında yerinin doldurulacağına dair kendisine verilen söz nedeniyle bu transferin gerçekleşmesini istiyor.
Turansports
FCW da oynadı yahu süre de aldı epey hazırdırilkayın fizik durumu nasıl acaba
Kulüpler dünya kupasinda yardiriyordu iyidir muhtemelenilkayın fizik durumu nasıl acaba
Kerem kararını verdiğinde kalmamıştı zaten.Yönetim iflas etmiştir bence çok ömürleri kalmadı
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 aydir City ile antrenmanlara ciktigina gore zimba gibidir.ilkayın fizik durumu nasıl acaba
2.adam olmaz direkt başkanlığa oynarErden Timur'u ikna etmek lazım. Veya 2. adam olarak birini desteklesin.
Olmaz sebebini de soyluyorum:
Bizde zaten Yunus-Sane ve Baris (eger ozur diler falan filan cikip oynarsa) oynar cogu macta.
Yarin Baris tekrar oynamam der veya kadro disi olursa, Yunus'a birsey olsa elinde teknik kapasitesi dusuk Sallai ve Sane kaliyor. Yedek yok.
Ucuza genc bir kanat alinmali yoksa Zaniolo niye gonderildi? Ayrica forveti de yedekliyordu Zaniolo.
Sallai bu saatten sonra anca yedek bek olarak is gorur bu takimda.
Milli arada hazırlık maçı yapacağız deniyordu bir takımla yayınlansa da o maçta oynardı belki.ilkayın fizik durumu nasıl acaba