Tuna Köse
İmparator
Bu da yatmış
Ln bu direkt satış zaten
Bu da yatmış
Taksit teklif edin 5 peşin 40 4 taksit filan35 milyon kiralik ücreti + 5 milyon zorunlu opsiyon teklif edin
Bu da yatmış
lookman gider mi kritik nokta orasıLookman'ı Neom'a satar bu Atalanta
Gider maaşı çok düşüklookman gider mi kritik nokta orası
trink para istiyorlar herhalde.Ln bu direkt satış zaten
Benim de naçizane düşüncem.Şimdi güzel bir noktaya değindin. Transfer sezonu öncesi bu oyuncuları bonservisiyle alıyoruz, şu şu oyuncuları da gönderiyoruz tamam mıyız? Diye sorulsa bence çoğunluk OK derdi.
Fakat ne değişti?
1- Beklentiler: Sen en başta Donnaruma falan böyle uçuktan gitmeseydin, Temmuz sonu Ağustos başı Uğurcan'ı 20'ye alsaydın sorun yoktu.
2- Kötü iletişim: Orta saha vs almayacağız deyip son güne İlkay'ı bırakırsan, taraftar seni işbilmez olarak görür ve sana güvenmez.
3- Rakip hamleleri: Sen uzun süre Ederson, Akanji dersen, bir tanesini Fener'e kaptırırsan diğerini de ucuza Inter alırsa taraftarda memnuniyetsizlik oluşur.

Miktar yetmiyor demek.atalanta mal mısın birader zorunlu satın alma demek zaten direkt satış demek
Bende bunu anlamıyorum lookman dururken neom klübü neden barış diye yanıp tutuşuyor bu işte var bir çapanoğluLookman'ı Neom'a satar bu Atalanta
Evet Arias alincak falan dendi sonra Kerem ve Zaha'yi gonderdiler elinde bir anda 6 kanat varken 3'e dusmustu (Ziyech'i unuttum o da sonra devre arsinda gitmisti yani 4 vardi, sonra 3 oldu), ki Sallai icin o zaman da dedik guzel bir rotasyon oyuncusu, cikar oynar mucadele eder ama seni haftalarca kanat pozisyonunda tasiyamaz eger takimda bir aksilik olursa. Simdi zaten bek olarak is goruyor yarin ileriye atsa hoca bu defa kim bunu aldi diye millet yine tepki vermeye baslayacak.Okan hoca Kerem'in gönderilmesine Arias'ın transferi olacağına dair söz aldığı için izin vermemiş miydi ben öyle bir şey hatırlıyorum.
Şu anda da benzer bir durum var bence.
Okan hocanın son basın toplantısında yapacağınız işi zqim ifadesi ve o tonda bir konuşması oldu. En azından ilk defa kendisini böyle memnuniyetsiz gördük.