GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 184

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
419,9K
Sayfa
184/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzuldum Hakan icin, 2 senelik sozlesmesi varken senelik maasinda 3-4 milyon euro indirip yapacak ve hala alinmayacak. Isterse gelmiyorum iki sene daha kontratim var da diyebilirdi. Neyse hayirlisi artik belki devre arasinda veya seneye olur belkide.
ya bonservisi tuzlu geldi
ya da hoca orta sahada direkt oynamak isteyecek oyuncu sayısını yükseltmek istemedi. ben bunun da faktör olabileceğini düşünüyorum çünkü geçen sene de lemina'yı istememişti. dengeler bozulmasın diye belki.

aynı dönemde 10 tane kaliteli adam alamayız. kulübü doldurmak için her sene türkiye liginde her kulüp tarafından aynı aptalca hatalar yapılıyor. koskoca real madrid'in sağ beke seneye bakarız dediği yerde yönetimin de bu popülizme esir olması normal ama yanlış maalesef.
Screenshot_3.webp

Sen böyle oyuncuları 9 m euroya bulup alabilecek ekip yoksa böyle değerinin max fiyatına alırsın sonra gelirinde yetmez batarsın:D

Kulüp yönetiminin inatla taraftarın sesine kulak tıkaması ilginç

Bu kadar insanın hemfikir olup Hakan'ı istemesinin bir mantığı var.

Ama kendileri nasıl bir düşünce yapısındalar anlamak tahmin etmek açıklamak mümkün değil.

Geçen seneki kadroya göre

Muslera < Uğurcan
Frankowski < Singo
Kerem < İlkay
Mertens < Sane
Morata = İcardi ( sakatlık dönüşü )

Birebir bakıldığında güzel güçlendik ama genel rotasyona bakınca hala bariz eksiklerimiz var.

Livakovic = Ederson
Osayi < Semedo
Djiku > Osterwolde
Kostic > Brown
Maximin < Kerem + Nene
Tadic = Asensio
Amrabat = Edson
Dzeko > Duran

Tamam dayı güzel 2 yetişkin 2 de 23 yaş ve altı herif getirebiliyoruz şu dakika.

Kadrodaki gereksiz iki eleman eyüp ve yusuf 1 yerli 1 yabancı ki eyüp zaten avruoaya da b listeye de yazılamıyor kovup en azından 600-700 dakika şans bulabilecek 4 tane genç eleman alınmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt