GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 183

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
419,9K
Sayfa
183/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Arias alincak falan dendi sonra Kerem ve Zaha'yi gonderdiler elinde bir anda 6 kanat varken 3'e dusmustu, ki Sallai icin o zaman da dedik guzel bir rotasyon oyuncusu, cikar oynar mucadele eder ama seni haftalarca kanat pozisyonunda tasiyamaz eger takimda bir aksilik olursa. Simdi zaten bek olarak is goruyor yarin ileriye atsa hoca bu defa kim bunu aldi diye millet yine tepki vermeye baslayacak.
hatta oğuz transferi de kanat rotasyonu dolu olduğu için çok önemsenmemişti o dönem.
sonra dönem bitince elde oyuncu kalmadı :asd:

Ya beyleer isim bile cikmiyor haber bile yok hala oyuncu gelecek saniyorsunuz listeye yetismez bu saatten sonra. Bizim yonetim her iste gec kaliyor hakan ancak ilerleyen gunlerde olur yazik oldu cimri dursun niyeyse parayi bir siyasi transferi ugurcanina kiydi. İlkayi getirdiklerine şükrediyorum.

Benim de naçizane düşüncem.

Hiç bir zaman Donna gibi bir beklentim olmadı, Uğurcan için öyle olumlu-olumsuz bir duygum yok bons çok yüksek ciddi manada eksi o bence
Ben iletişim olarak bir sorun görmedim aslında, hep nokta atışı az ve öz yapacağız dediler, öyle oldu
Fb hamleleri bir açıdan taraftarı yangınladı, yönetime baskı olması gerek ben her zaman eleştiri ve baskıdan yanayım tabii dozunu kaçırmadan :asd:

Aslında sen aklı selim davrandım diyorsun kısaca :) Ama ne olursa olsun "beklenti yönetimi" çok önemli.

Misal; Okan hoca daha yazın başından beri ne diyor? İcardi'nin hazır hale gelmesi uzun sürecek, kendisini koruyacağız, yavaş yavaş kadroya sokacağız, tam iyileşmesi vakit alacak vs. Eğer Okan hoca "İcardi süper döndü, yeniden geldiği için çok mutluyum, çift forvetle başlayacağız" diye naralar atsaydı ve İcardi'yi bu halde görseydik ne olurdu? Tüm stat ana bacı söverdi muhtemelen.

Aklı selim olan yine derdi ki yahu ne süper dönmesi, İcardi'nin normal hale gelmesi anca sezon ortası olur vs. Sadece birilerinin değil en başta yönetimin aklı selim davranmasını beklemeliyiz

Benim de naçizane düşüncem.

Hiç bir zaman Donna gibi bir beklentim olmadı, Uğurcan için öyle olumlu-olumsuz bir duygum yok bons çok yüksek ciddi manada eksi o bence
Ben iletişim olarak bir sorun görmedim aslında, hep nokta atışı az ve öz yapacağız dediler, öyle oldu
Fb hamleleri bir açıdan taraftarı yangınladı, yönetime baskı olması gerek ben her zaman eleştiri ve baskıdan yanayım tabii dozunu kaçırmadan :asd:
Cogunlukla katiliyorum bu goruse, tek bir sey haric o da Kavukcunun biz 3-4 isimle ilgileniyoruz onlari duyunca cildiracaklar vesaire demesi. Yoksa Ugurcan'a fitim ben en kaliteli yerli Turk kaleci sonucta ve bir de yabanci siniri gercegi var.

Iletisim acisindan baska bir sikinti yok. Taraftarimiz inanilmaz "hassas" oldugu icin her seyde aciklama yapilmasini bekliyor fakat boyle bir dunya yok.

Az ama oz transferle iyi bir takim FB'yi delik desik eder ligde. Yapacagimiz hicbir transfer de bizi CL'de garanti ilk 8'e sokmayacakti acikcasi o yuzden transfer obezligine de gerek yok (BAY kalirsa).

Bir de son olarak herkes transferlerin zamanlamasindan bahsediyor dogal olarak. Sane Haziranda geldi de ne oldu, inanilmaz kotu bir performans gosteriyor su ana kadar. Onemli olan oyuncunun kalitesi ve form durumu. Haricen isterse Eylul sonunda gelsin.

aynı dönemde 10 tane kaliteli adam alamayız. kulübü doldurmak için her sene türkiye liginde her kulüp tarafından aynı aptalca hatalar yapılıyor. koskoca real madrid'in sağ beke seneye bakarız dediği yerde yönetimin de bu popülizme esir olması normal ama yanlış maalesef.

Zaniolo niye gitti üzülürüm dediğimde sayısal olarak kastetmiştim ukala ukala cevap veren bir arkadaş vardı. Biz gene 20 iq olmuştuk falan. Pahali olur lookman bence 27 yas icin dediğimde de lookman i beğenmediğimi düşünmüştü ama müthiş ozguveniyle gene ukala ukala konusmustu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt