.@atalanta
Yok yav.trink para istiyorlar herhalde.
taksik, zorunlu opsiyon vs değil
Çok garip oldu yabancı sınırı varken 2-3 boş kontenjan bırakmak.Plansızlık buradan belli.Yav kimseyi almayacaksak yabancı kontenjanını niye boşalttık hadi hepsini anladık da zaniolo niye gitti hamza hamzoğlundan mı akıl aldınız
Ertan Süzgün: "Galatasaray'da artı 2 kontenjanı için bir stoper, bir de orta saha düşüncesi var."
transfer olsa bile avrupaya olmaz artkHangisi doğru birader... Ona göre plan yapıcaz bugün ya...
hatta oğuz transferi de kanat rotasyonu dolu olduğu için çok önemsenmemişti o dönem.Evet Arias alincak falan dendi sonra Kerem ve Zaha'yi gonderdiler elinde bir anda 6 kanat varken 3'e dusmustu, ki Sallai icin o zaman da dedik guzel bir rotasyon oyuncusu, cikar oynar mucadele eder ama seni haftalarca kanat pozisyonunda tasiyamaz eger takimda bir aksilik olursa. Simdi zaten bek olarak is goruyor yarin ileriye atsa hoca bu defa kim bunu aldi diye millet yine tepki vermeye baslayacak.

Evet, ustelik Ziyech gitmisti devre arasinda. Adam kalmamisti..hatta oğuz transferi de kanat rotasyonu dolu olduğu için çok önemsenmemişti o dönem.
sonra dönem bitince elde oyuncu kalmadı![]()
Benim de naçizane düşüncem.
Hiç bir zaman Donna gibi bir beklentim olmadı, Uğurcan için öyle olumlu-olumsuz bir duygum yok bons çok yüksek ciddi manada eksi o bence
Ben iletişim olarak bir sorun görmedim aslında, hep nokta atışı az ve öz yapacağız dediler, öyle oldu
Fb hamleleri bir açıdan taraftarı yangınladı, yönetime baskı olması gerek ben her zaman eleştiri ve baskıdan yanayım tabii dozunu kaçırmadan![]()
Cogunlukla katiliyorum bu goruse, tek bir sey haric o da Kavukcunun biz 3-4 isimle ilgileniyoruz onlari duyunca cildiracaklar vesaire demesi. Yoksa Ugurcan'a fitim ben en kaliteli yerli Turk kaleci sonucta ve bir de yabanci siniri gercegi var.Benim de naçizane düşüncem.
Hiç bir zaman Donna gibi bir beklentim olmadı, Uğurcan için öyle olumlu-olumsuz bir duygum yok bons çok yüksek ciddi manada eksi o bence
Ben iletişim olarak bir sorun görmedim aslında, hep nokta atışı az ve öz yapacağız dediler, öyle oldu
Fb hamleleri bir açıdan taraftarı yangınladı, yönetime baskı olması gerek ben her zaman eleştiri ve baskıdan yanayım tabii dozunu kaçırmadan![]()