GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 182

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
419,9K
Sayfa
182/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gündogan citynin prime zamanında sahte 9 oynuyordu set oyununda.Başımızda çok iyi bir hoca olsa ani bir forvet sakatlığı bile olsa gündoğanla bile ligi ve avrupayı götürür.

Şimdi güzel bir noktaya değindin. Transfer sezonu öncesi bu oyuncuları bonservisiyle alıyoruz, şu şu oyuncuları da gönderiyoruz tamam mıyız? Diye sorulsa bence çoğunluk OK derdi.

Fakat ne değişti?

1- Beklentiler: Sen en başta Donnaruma falan böyle uçuktan gitmeseydin, Temmuz sonu Ağustos başı Uğurcan'ı 20'ye alsaydın sorun yoktu.
2- Kötü iletişim: Orta saha vs almayacağız deyip son güne İlkay'ı bırakırsan, taraftar seni işbilmez olarak görür ve sana güvenmez.
3- Rakip hamleleri: Sen uzun süre Ederson, Akanji dersen, bir tanesini Fener'e kaptırırsan diğerini de ucuza Inter alırsa taraftarda memnuniyetsizlik oluşur.
Benim de naçizane düşüncem.

Hiç bir zaman Donna gibi bir beklentim olmadı, Uğurcan için öyle olumlu-olumsuz bir duygum yok bons çok yüksek ciddi manada eksi o bence
Ben iletişim olarak bir sorun görmedim aslında, hep nokta atışı az ve öz yapacağız dediler, öyle oldu
Fb hamleleri bir açıdan taraftarı yangınladı, yönetime baskı olması gerek ben her zaman eleştiri ve baskıdan yanayım tabii dozunu kaçırmadan :asd:

Hakan transferi ile ilgili zorlamıyorsak, bunda Okan hocanın da payı vardır diye düşünüyorum.
30 milyonluk sağ bek için o kadar ısrarcı olup bunu aldıran da hoca sonuçta. Bize gelmek için her türlü fedakarlığı yapan Hakan'ı da aynı şekilde isteseydi, ona da verilecek para bulurdu yönetim. Sonuçta herkese bol keseden dağıtıyorlar bu dönem.

Okan Hoca yı sevsem de, kendisinin takım içinde sürekli birilerini memnun etme çabası bazen takıma zarar veriyor. Icardi yi de oynatmalıyım, şunu alırsak bunun süresi azalır vs gibi düşünceleri olabilir ki , bunu en formsuz halinde bile oynattığı oyunculardan görüyoruz. Bazen takımın çıkarlarının, oyuncuları memnun etmekten daha önemli olduğunu bilmeli

Okan hoca Kerem'in gönderilmesine Arias'ın transferi olacağına dair söz aldığı için izin vermemiş miydi ben öyle bir şey hatırlıyorum.

Şu anda da benzer bir durum var bence.

Okan hocanın son basın toplantısında yapacağınız işi zqim ifadesi ve o tonda bir konuşması oldu. En azından ilk defa kendisini böyle memnuniyetsiz gördük.
Evet Arias alincak falan dendi sonra Kerem ve Zaha'yi gonderdiler elinde bir anda 6 kanat varken 3'e dusmustu (Ziyech'i unuttum o da sonra devre arsinda gitmisti yani 4 vardi, sonra 3 oldu), ki Sallai icin o zaman da dedik guzel bir rotasyon oyuncusu, cikar oynar mucadele eder ama seni haftalarca kanat pozisyonunda tasiyamaz eger takimda bir aksilik olursa. Simdi zaten bek olarak is goruyor yarin ileriye atsa hoca bu defa kim bunu aldi diye millet yine tepki vermeye baslayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt