GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 188

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
420K
Sayfa
188/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhtemelen şöyle oldu biz Atalanta'ya 5+35 zorunlu ile 40 teklif ettik onlar kabul etmedi 50-55 istedi. Bunun üzerine biz de Barış için 50 milyon olmuyorsa bırakmıyoruz dendi Lookman ile aynı paraya satma fikrimiz vardı bence.

Şundan oldu.

images.webp

Sırf satılsın yerine Lookman alınsın yangını bana göre çok yanlış. Barış bir yanlış yaptı evet, ama düzelmeyecek bir durum değil.

Birçok kişi sırf Lookman hevesine satılsın diye gaza geldi bence hatta...

Sadece futbolculuk olarak en azından bizim takımda ve bizim sistemde Barış'ı 2 Lookman'a bile değişmem. Zaten bizim diğer kanadımızda ağırlıklı oynayacak Sane/Yunus driblingci yaratıcı futbolcular, diğer kanatta daha golcü forvet karakterli biri olması lazım. Aynı zamanda defansa da Sane'ye kıyasla daha çok yardım etmesi lazım. Orada da ayağına top isteyip çalım atmaya çalışacak biri olmaması lazım. Santraforu ikileyecek, savunma arkasına sarkacak, sekenleri değerlendirecek, kafa vuracak vs... Elbette özellikle geniş alanda birebir kaldığı zaman rakibini ekarte edecek hızı olsun yeter... İki kanatta birden topu ayağına isteyen adam iyi sonuç vermez genelde...

Tek problem Barış kalırsa mental ve mücadele olarak eskisi gibi olacak mı sorusu... Onu da başta teknik kadro ve yönetim Barış'la beraber çözer umuyorum...

Gitmedin senin yüzünden lookmani alamadik zihniyeti olacak cogu kiside. Buda cok lüzumsuz olur. Kaldi bitti, destege devam. Lookman baris alakasiz olsaydi cok iyi olurdu, cünkü öne kalite katardi. Kontenjanda bos, sayisal olarakta bi ofansif oyuncu daha zarar olmazdi, heleki zaniolo gittikten sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt