Ulaş Metin
10 Numara!
Barış instagram'dan duygusal bir açıklama yapar konu kapanır. Kişiselleştirmeden oyun devam eder herkes sahaya odaklanır.
Kimseye malzeme çıkarmazlar.
Kimseye malzeme çıkarmazlar.
Geçen sene 20 milyon verdiğimiz sarayi sildinmi takımdan rtaş? O bazı maçlarda da torreira sara ilkay olur işte.Şuan ki gidişat bu yönde kesinlikle hem lig hem şl kaldıracak gidişatı yok rotasyon lazım ortasahada kaan orayı yedekleyemez berkan yedekleyemez
İlk 11 kursana kralEvet transferi kapattigimiza göre transfer taraftarlarini ugurlayalim. Biz has Gsliler baṣ baṣa kalalim
Birkaç gün daha var. Liste dışı olsa da lig için alacaklar bence. Sürpriz, patlama yapabilecek potansiyeli olan...Dümenden son dakika u23 transferi yapın bari.
G.s.Evet transferi kapattigimiza göre transfer taraftarlarini ugurlayalim. Biz has Gsliler baṣ baṣa kalalim
Sırf satılsın yerine Lookman alınsın yangını bana göre çok yanlış. Barış bir yanlış yaptı evet, ama düzelmeyecek bir durum değil.
Saçma iş şu kaldı herif zorla veya değil Interliler aynı seyi yapacakmi mesela Hakana barıs ne kadar gitmek istediyse oda gelmek istedi tam olarak ayni durum.Bizim taraftarında kafası hiç çalışmıyor bakın bu da çok yanlış![]()
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazım hatası vardı düzelttim.Transfer nöbetinde doydum. Futbol nöbetine özledim![]()