Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.462
- 3.050
- 2.088
Hakan olayi tamamen bitti mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad neredesin yaa şu lookmana bir baksana oluru varmıUğurcan 20 eder.milli takim kalecisi herif.trabzonu şampiyon yapti.7 milyon fazlaya geldi ama ne yapak yani
Son 2 sezonu formsuz 32 yasindaki edersondan iyidir
Net bu bir de bunun garantiye yakın bonusları da vardı.Amrabatın maaş 4.5 m euroymuş
Bunlar hiçbir boku açıklamıyor hep giderken öğreniyoruz
Ederson rahat garanti 10 m maaş sıkmışlardır
Hakan olmazsa olabilirOrta saha bekliyorum ben

Herşey baştan başlar. Bu amatörce kulüp yöneten yönetimle avrupada başarı hayalKlüpte çok çok eksik var
1.Kötü saha yüzünden giden saha sorumlusu tekrar gelmiş ve saha rezil halde
2.Takımda yeterli kaleci,antrenör,kondisyoner ekip yok.
3.Transferler taktiğe ve ihtiyaca yönelik değil hangisi denk gelirse transferi oluyor genellikle.Sportif direktör yok.
4.Hoca avrupa için yetersiz
Daha aklıma gelmeyenler varken bu klübün avrupada düzenli bir şekilde ilerlemesi mümkün değil.Oyun oyuncudan üstündür derler doğru.
para bittiNe var ne yok Hakan'a basın lan! Adam o kadar fedakarlık yapmış. İlk ismi geçtiğinde fb olayı yüzünden sövüyordum da duruşu sebebiyle alınması taraftarıyım artık.
Kadıköy deplasmanı ilk 11'imiz bu şekilde olmalı.
Uğurcan
Singo - Sanchez - Abdülkerim - Eren
Hakan - Torreira
Barış - İlkay - Lookman
Osimhen
Welcome back.Uğurcan 20 eder.milli takim kalecisi herif.trabzonu şampiyon yapti.7 milyon fazlaya geldi ama ne yapak yani
Son 2 sezonu formsuz 32 yasindaki edersondan iyidir