Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz daha icardi'ye kilo verdiremiyoruz. İcardi şuan psg'de olsa dal gibiydi. Sara kağnı gibi yavaş, premier lig takımında olsa tazı gibiydi. Bu fizik kondisyon meselesi çözülmeden gerçek avrupa takımı olamayız
Ek olarak kesinlikle katılıyorum. kondisyonerlerimiz bence de tırt.

Barış alpere soğuğum uğurcanın maliyeti için başkana ne kadar kızdıysam barışa taviz vermediği için o kadar takdir ettim şeref yoksunu haysiyetsiz menejerinede köpek muamelesi çektiğimiz iyi oldu bizim bu dönem mutlaka bir kanat almamız lazım ben size diyim barışı taraftar fena ıslıklayacak oda oynamayacak olacak olan bu

Gündüz Uğurcan maliyeti yangınından sonra anlık GSC şu moda girdi, evet kıvama geldik.
1000014002.webp

Biz daha icardi'ye kilo verdiremiyoruz. İcardi şuan psg'de olsa dal gibiydi. Sara kağnı gibi yavaş, premier lig takımında olsa tazı gibiydi. Bu fizik kondisyon meselesi çözülmeden gerçek avrupa takımı olamayız
Klüpte çok çok eksik var
1.Kötü saha yüzünden giden saha sorumlusu tekrar gelmiş ve saha rezil halde
2.Takımda yeterli kaleci,antrenör,kondisyoner ekip yok.
3.Transferler taktiğe ve ihtiyaca yönelik değil hangisi denk gelirse transferi oluyor genellikle.Sportif direktör yok.
4.Hoca avrupa için yetersiz
Daha aklıma gelmeyenler varken bu klübün avrupada düzenli bir şekilde ilerlemesi mümkün değil.Oyun oyuncudan üstündür derler doğru.

Ek olarak kesinlikle katılıyorum. kondisyonerlerimiz bence de tırt.

icardiye kilo verdirememek bence kondisyonerlerden çok takımdaki disiplin ile ilgili

yoksa kiloyla verdirmekiçin gsnin pro kondisyoneri olmana da gerek yok

yeni mezun spor bilimci ve diyetisyen bir araya gelse yapar yani

takım disiplinsiz

icardiye gücü yetmiyor

Kontenjan var da para kaldi mi. Ben artik korkmaya basladim : (
Paraya gerek yok geçen seneki gibi Gardi işi çözer.

Osimhen süreci en çok bize yaradı bunu düzgün şekilde başardık Atalanta'da bu fikre ikna edilebilir.

110 kg Icardi'ye güvenerek yola çıkılmaz net hücum oyuncusu lazım sağ, sol, 10 numara, sahte 9 hepsini oynar.

barış formayı giyip armayı öptüğünde bizim tavır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt