Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.202
- 48.459
- 4.933
iyi geceler
Para böyle bir şey diz kapağı kızartır, bacak morartır d fotoğrafı kim çekmiş başka bir kızarık diz mi var ortamda acep
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi geceler
Açıkçası Osimhen daha iyi olabilir.Böylede bakınca haklısın. İsak= Osimhen desek çok karşı çıkanda olmaz.
Ek olarak kesinlikle katılıyorum. kondisyonerlerimiz bence de tırt.Biz daha icardi'ye kilo verdiremiyoruz. İcardi şuan psg'de olsa dal gibiydi. Sara kağnı gibi yavaş, premier lig takımında olsa tazı gibiydi. Bu fizik kondisyon meselesi çözülmeden gerçek avrupa takımı olamayız
Kontenjan var.Baris kalıyorsa nasil kovalicaz. Cok lehimize bir anlasma olması lazim.
Bu lookman 28 yaşındaymış. Sonraki satışı çok düşük olur muhtemelen. 40 milyon üstü verirsek geri dönüşü yokLookman 1 sene kiralık + zorunlu opsiyon
Kalan son kuruşu Hakan'a gömelim.
2 yabancı hakkına da genç atletik elemanlar bulalım.
Orta saha bekliyorum ben23- kontenjanı için genç yabancı kanat bekliyorum ama CL listesi için değil
Klüpte çok çok eksik varBiz daha icardi'ye kilo verdiremiyoruz. İcardi şuan psg'de olsa dal gibiydi. Sara kağnı gibi yavaş, premier lig takımında olsa tazı gibiydi. Bu fizik kondisyon meselesi çözülmeden gerçek avrupa takımı olamayız
Kontenjan var da para kaldi mi. Ben artik korkmaya basladim : (Kontenjan var.
Osimhen benzeri ikna edebiliriz seneye Barış gitmek isterse direk yerini doldurmuş oluruz.
Ek olarak kesinlikle katılıyorum. kondisyonerlerimiz bence de tırt.
Paraya gerek yok geçen seneki gibi Gardi işi çözer.Kontenjan var da para kaldi mi. Ben artik korkmaya basladim : (
%50’sine 20+5 (ve kalan 20’yi verip satın alma hakkı kalanı)Baris kalıyorsa nasil kovalicaz. Cok lehimize bir anlasma olması lazim.
Sezon uzun rotasyon olur hepsi oynar.Lookman kimin yerine oynayacak mevcut kadroda Barış gitmiyor