Gökhan Aytepe
10 Numara!
Dursun Özbekin bıyık altından gülümsemesi geliyor hep gözümün önüne, 30 ,30 yağdırırken
Hersey cabuk degisebiliyor. Gelir fazla artik magazacilik, sponsorlar ve stad geliri. Banaklarbirliginden ciktik, florya satildi.Yanlız biz daha dün Boeyi 30a sattığımız için bayram ediyorduk, kaleciye o kadar para gömdük, enteresan
İso'nun zaten oyun anlayışı öyleJorge daha ne yapacakti yaw acik ara en vasat kadroyu verdiler herife sonraki kadrolar olsa Jesus ciddi tehdit olurdu .. Bence en iyi topu da Jesus oynatiyordu... Digerleri bildigin bala gote gol atan ve az pozisyon veren bir takim yapti
Artık pek bir transfer olmaz. Ya genç yerli yada u23 yabancı 1 oyuncu alınırsa alınır ama onu da sanmıyorum bence kapattık transferi.12si sonmuş , eee bizimkiler daha başlamadı ki transfere , ben dün gece bitti sanıyorum
Helal olsun lafını esirgemiyor
Kahrindan zimpara ile osbir cekiyordur o çomar.Acaba Keçiören başkanı ne yapıyordur![]()
Bi Benfica bi Shaktar kadar olduk diyorsunHersey cabuk degisebiliyor. Gelir fazla artik magazacilik, sponsorlar ve stad geliri. Banaklarbirliginden ciktik, florya satildi.
3,4 tane yedek alırlar, Uğurcana o parayı bulan onlarada bulurArtık pek bir transfer olmaz. Ya genç yerli yada u23 yabancı 1 oyuncu alınırsa alınır ama onu da sanmıyorum bence kapattık transferi.
![]()
Bilemem ama dahada büyüme adina her sene cl de olmaliyiz. Seneden seneye bi tur artirmamiz lazim.Bi Benfica bi Shaktar kadar olduk diyorsun
Liverpool - 0
Manchester City (D) - 0
Atletico Madrid - 1
Eintracht Frankfurt (D) - 1
Bodo Glimt - 3
Ajax (D) - 1
Monaco (D) - 1
Union sg - 3
Cok üzgünüm hocam
Bakalım zaten milli arada bitiyor göreceğiz.3,4 tane yedek alırlar, Uğurcana o parayı bulan onlarada bulur
Sara güncel olarak bennacerin 2 katı falants bennaceri mi alıyor bizim parayla. Biz de saradan devam he tam rezillik ya
sahaya çıkabilirse oynarts bennaceri mi alıyor bizim parayla. Biz de saradan devam he tam rezillik ya
Kötü kadro
senin ismin niye değişti yine? Senin orjinal ismini unuttum o kadar çok değişti kiAnlamadım
Ugurcani ayiriyorum. Teröristler etrafini sarmis hakanin
Ugurcani ayiriyorum. Teröristler etrafini sarmis hakanin