GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 308

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
420,1K
Sayfa
308/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara güncel olarak bennacerin 2 katı falan

Bennacerin ligde oynayacağı maç sayısı maksimum 15, sakatlıktan geberdi adam

şu katı hesaplarının formülü falan var mı acaba varsa bize de verin hesaplayalım. Benim cumartesi stadyumda izlediğim sara arkasında vasat bir yunan orta saha oyuncusu varken bile top almaya korkan çelimsiz temposuz tek numarası duran top kullanmak olan bir topçu görünümündeydi. Bennacer bunun yarısını sakat haliyle bile oynar yani

Screenshot_20250903_164113_Chrome.webp

şu katı hesaplarının formülü falan var mı acaba varsa bize de verin hesaplayalım. Benim cumartesi stadyumda izlediğim sara arkasında vasat bir yunan orta saha oyuncusu varken bile top almaya korkan çelimsiz temposuz tek numarası duran top kullanmak olan bir topçu görünümündeydi. Bennacer bunun yarısını sakat haliyle bile oynar yani
Seninle stadta maç izlemek isterim egemenim

Bukadar para harcadiktan sonra cikamazsan her turlu basarisizlik olur
Bu kadar para'nın bu kadar kısmı Osi'nin zaten. Onun dısında abartı harcama yok yahu. Fb bizim kadar harcamıstır maaşlar/bons. Cl de dahi değiller.

CL de başarı parayla gelmiyor ki, öyle olsa PSG vs götürürdü, onlar parayı bırakıp sistemi kurdular anca öyle başarı geldi.

Sanchez - ana rol
Abdülkerim - ana rol

Yedek stoperler:

(Zaman zaman Singo), Kaan, Arda, Metehan

Bence Hamza'nın transferi Arda'nın sürelerinden düşündüğün kadar çalmayacaktır.

Zira Kaan'ı yedek stoper tercihi olarak üst sıralarda düşünülmesi taraftarı değilim pek. Kendisi stoper ve bek olarak değil de, orta saha rotasyonunda daha faydalı olur gibi geliyor.

Metehan da benim için yok hükmünde gibi.

Sanchez-Apo (Arda-Hamza) gibi bir ana dörtlü düşündüm ben.

Bir de ilk alıntıda vurguladığım gibi, oyuncu sözleşme durumu itibariyle fırsata dönüşmüş durumda. Kaçırmamak lazım.

Bence birincisi ciddi maçlarda zaten ikisi de kolay kolay oynamazlar. Ciddi maç derken sadece CL ve derbiler değil, çoğu lig deplasmanı ve hatta iç sahadaki Samsun-Göztepe-Konya vs maçları da dahil... Singo ve Kaan domine eder eğer rotasyon olacaksa da o maçlarda muhtemelen...

Diğer bir bakış açısıyla da aynı maçta ikisinin birden oynayacağını sanmazsın herhalde kupa ilk turları hariç. Biri oynayacaksa da hep aynısının oynaması, gelişimleri açısından ikiye bölünmesinden daha sağlıklı diye dşüünüyorum. Yani 5'er maç oynayacaklarına biri 10 maç oynasın mesela... Ben düşüncemi bu paragraftaki mantığa göre şekillendirdim zaten. Biri net sol, biri net sağ stoper olsa daha mantıklı olabilirdi de... Öyle bir durum yok sanırım...

Yine de dediğim gibi bu sezon hadi rotasyon dar diye gelsin. Biri çok oynamayabilir. Birine ağırlık verilir kupa hariç. Sonra artık performanslarına göre biri seneye kiralanır. Hamza'ya kiralık çok talip olur sanırım. Belki Ocak'ta bile olabilir bu kiralık işi... Yazın tekrar değerlendirilir. Dediğin gibi oyuncuyu elden kaçırmamak için sadece...

2023 yazında Vecino mevzusu dönerken ertesi gün Erden Timur çıkıp stratejimiz Amrabat'ı getirmekti dönem kapandıktan sonra, risk aldık ama oyuncu son anda Manchester United'a gitti, bu durumda da elimizdeki alternatiflere yöneldik ve Vecino ile anlaştık ancak Sarri onay vermedi bu yüzden Ndombele'yi aldık ama Ndombele de 8 numara, maalesef hocamızın ihtiyacını karşılayamadık demişti açık açık.

Uğurcan konusunda bu tarz bir açıklama yapılabilirdi.

Hakan konusunda da yakın olan muhabirlerin alayı istemeyenler var yönetimde ama hoca istiyor diyor, doğru iletişimde bunun da dezenformasyon yaratmasına izin vermeyebilirsin.

Vecino-Ndombele için onları söylemek kolay ama Uğurcan için zor... Aslında onu almayacaktık da, son anda mecbur kaldık da, asıl hedefimiz aslında şuydu buydu diyemezsin yani...

Hakan konusunda belki "istemediğimiz doğru değil" tarzı bir şey üslubunca söylenebilir ama eğer gerçekten istemeyenler varsa bu da sonraki transfer dönemlerinde aynı problemin yeniden yaşanmasına neden olur. E işte bazı yöneticiler istemiyor da denmez. Yani açıklamalar olsa olsa sadece politik söylemler olup bir sonraki transfer dönemine öteler, ki aslında eğer Hakan CL listesi şart değil diyorsa gerçekten süreç de bitmedi. Belki hala gelebilir düşük ihtimal de olsa...

Kim var piyasada CL'de oynamamayı ve sıkça kulübede kalmayı sorun etmeyecek, sakatlığı olmayan ve hani öyle uzun süredir 90dk forma görmemiş pozisyonunda da olmayan ve şu anda transfer edilmesine kulübü izin verebilecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt