Bennacer defansif orta saha, Sara ile ne alakasi var onu anlamadimts bennaceri mi alıyor bizim parayla. Biz de saradan devam he tam rezillik ya
Bennacer defansif orta saha, Sara ile ne alakasi var onu anlamadimts bennaceri mi alıyor bizim parayla. Biz de saradan devam he tam rezillik ya
Sara güncel olarak bennacerin 2 katı falan
Bennacerin ligde oynayacağı maç sayısı maksimum 15, sakatlıktan geberdi adam
Copfb postecoglu diyolar eyvah
Oyuncuyu kaptırmamak lazım.
Bukadar para harcadiktan sonra cikamazsan her turlu basarisizlik olurBenım beklentim - USG-Bodo maçlarını yen. ATL-Monaco maçlarında varlık göster, Ajax maçında belki puan. İlk 24 olamazsa bile başarısız demem bu senaryo olursa.
Seninle stadta maç izlemek isterim egemenimşu katı hesaplarının formülü falan var mı acaba varsa bize de verin hesaplayalım. Benim cumartesi stadyumda izlediğim sara arkasında vasat bir yunan orta saha oyuncusu varken bile top almaya korkan çelimsiz temposuz tek numarası duran top kullanmak olan bir topçu görünümündeydi. Bennacer bunun yarısını sakat haliyle bile oynar yani
Bu kadar para'nın bu kadar kısmı Osi'nin zaten. Onun dısında abartı harcama yok yahu. Fb bizim kadar harcamıstır maaşlar/bons. Cl de dahi değiller.Bukadar para harcadiktan sonra cikamazsan her turlu basarisizlik olur
fb yakışır 21 yetmez bi 9 daha yapıp 30 a sabitlemek lazim@Murat Durmaz bu işten payın nedir ?
Sanchez - ana rol
Abdülkerim - ana rol
Yedek stoperler:
(Zaman zaman Singo), Kaan, Arda, Metehan
Bence Hamza'nın transferi Arda'nın sürelerinden düşündüğün kadar çalmayacaktır.
Zira Kaan'ı yedek stoper tercihi olarak üst sıralarda düşünülmesi taraftarı değilim pek. Kendisi stoper ve bek olarak değil de, orta saha rotasyonunda daha faydalı olur gibi geliyor.
Metehan da benim için yok hükmünde gibi.
Sanchez-Apo (Arda-Hamza) gibi bir ana dörtlü düşündüm ben.
Bir de ilk alıntıda vurguladığım gibi, oyuncu sözleşme durumu itibariyle fırsata dönüşmüş durumda. Kaçırmamak lazım.
2023 yazında Vecino mevzusu dönerken ertesi gün Erden Timur çıkıp stratejimiz Amrabat'ı getirmekti dönem kapandıktan sonra, risk aldık ama oyuncu son anda Manchester United'a gitti, bu durumda da elimizdeki alternatiflere yöneldik ve Vecino ile anlaştık ancak Sarri onay vermedi bu yüzden Ndombele'yi aldık ama Ndombele de 8 numara, maalesef hocamızın ihtiyacını karşılayamadık demişti açık açık.
Uğurcan konusunda bu tarz bir açıklama yapılabilirdi.
Hakan konusunda da yakın olan muhabirlerin alayı istemeyenler var yönetimde ama hoca istiyor diyor, doğru iletişimde bunun da dezenformasyon yaratmasına izin vermeyebilirsin.
Endişelerim var benımdeLemina'yi dinlendirecek birini alınnnnnn