GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 313

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
420K
Sayfa
313/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siz geçin dalganızı 1-2 aya kalmaz
bu ne ya günay oynasın diyeceksiniz
Yaw renktaş niye herşeye olumsuz kasıyorsun. Uğurcan kötü oynasa ve sen haklı çıksan başın göğe mı erecek. Evrene olumlu mesaj göndersen ve inşallah Eren gibi bizi yanıltır desen ne kaybedersin. Ne demişler "Niyet hayır, akibet hayır". Allah'a emanet olasın vesselam.

Icardinin kiloları gibi nöbet

Gz6VHUfWAAAO3Kd

evlatları için avrupamızı yaktı
başından beri planı buydu
topçularına söz verdi
sözünde durdu
yanan ise gs olacak

kımpılı tıırısı

Biz şeyin farkında değiliz seneye ligde 10 yabancı + 4 yabancının da 2004 sınırı olacak. Bu sene kadroda +2 kontenjanında düşündüğümüz 2002 doğumlu oyuncular seneye 10 kişilik kontenjanda yer alacak

Icardinin kiloları gibi nöbet

Gz6VHUfWAAAO3Kd

Yeter anladik Icardi'ye taktigini , ne yapalim soyle?

Her gun 3-4 ayri konudan Icardi'nin kilolarini mi konusmak istiyorsun? Konu aciyorsun yetmiyor, gidip oyuncunun konusunda yaziyorsun yetmiyor, hocanin konusunda yaziyorsun yetmiyor, simdi de nobete geceyim biraz da burayi zikim bari mi diyorsun? Illa ben dur mi demeliyim sana?

Yeter anladik Icardi'ye taktigini , ne yapalim soyle?

Her gun 3-4 ayri konudan Icardi'nin kilolarini mi konusmak istiyorsun? Konu aciyorsun yetmiyor, gidip oyuncunun konusunda yaziyorsun yetmiyor, hocanin konusunda yaziyorsun yetmiyor, simdi de nobete geceyim biraz da burayi zikim bari mi diyorsun? Illa ben dur mi demeliyim sana?

Neden evet kilolu zayıflamalı demek yerine sırf kendisini sevdiğin için bu şekilde üsluba giriyorsun, ben de aynı şekilde mi karşılık vereyim?

Adama hakaret etmiyorum, küfür etmiyorum.

Adamın Galatasaraya saygısı yok bunu eleştiriyorum. Bu adam eleştirilemez biri mi?

Neden evet kilolu zayıflamalı demek yerine sırf kendisini sevdiğin için bu şekilde tepki veriyorsun?

Adama hakaret etmiyorum, küfür etmiyorum.

Adamın Galatasaraya saygısı yok bunu eleştiriyorum. Bu adam eleştirilemez biri mi?

Reis birkac haftaya kendine gelir.
Suan elestirecdk bir durumu yok bana kalirsa. Otur dediklerinde oturuyor, gir dediginde giriyor, goluni atiyor, pasini veriyor. Mactan sonra en cok sevinenler arasinda, takim icin hersey yapiyor.. bir rahat birakin da..

Neden evet kilolu zayıflamalı demek yerine sırf kendisini sevdiğin için bu şekilde tepki veriyorsun?
Sen bunu 10 tane ayri ayri yerlerde belirtince eline ne geciyor?

Gecende sana arkadaslar soyledi, dogru uslupla konusunu acsan o actigin konuda normal tartisabilirsiniz bu tarz seyleri diye. Bunu beceremedin, hadi neyse, sonra yazmayacagim dedin ve simdi yine dayanamadin ve tekrar her yere ayni seyleri tekrarlayip duruyorsun.

O da yetmedi tekrar konusunu aciyorsun, hadi actin anladik galiba icindekilerini bir turlu atamiyorsun, ama hangi konuya girsem senin ayni mesajlarini gormeye devam ediyoruz.

Istersen elinden tutup goturelim kulube seni, orada anlat hocanin ve teknik ekibin yuzune. Napmamizi istiyorsun bilelim bari forumda 10 tane konuda bunu konusalim mi? Forumun adini de Icardi'nin Kilosu Forumu yapalim tam olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt