Hasan Bekir
Berlin Panteri
Sağlıklı bir Tomiyasu çok iyi olurdu. Sakatlıklardan adam kulüpsüz kaldı üzücü.Dursun başkandan herşey beklenir bu saatten sonra. "Olursa ekime olmazsa dikime" diyerek alıp geçebilir hiç kimse de şaşırmaz...
Sağlıklı bir Tomiyasu çok iyi olurdu. Sakatlıklardan adam kulüpsüz kaldı üzücü.Dursun başkandan herşey beklenir bu saatten sonra. "Olursa ekime olmazsa dikime" diyerek alıp geçebilir hiç kimse de şaşırmaz...
Fenerle ilgili yazdığın ve doğru çıkan tek bir şey görmedim.italyan hiko fb yapıyır galiba
hiko gelince görüşelimFenerle ilgili yazdığın ve doğru çıkan tek bir şey görmedim.
Niye böyle
Sen bunu 10 tane ayri ayri yerlerde belirtince eline ne geciyor?
Gecende sana arkadaslar soyledi, dogru uslupla konusunu acsan o actigin konuda normal tartisabilirsiniz bu tarz seyleri diye. Bunu beceremedin, hadi neyse, sonra yazmayacagim dedin ve simdi yine dayanamadin ve tekrar her yere ayni seyleri tekrarlayip duruyorsun.
O da yetmedi tekrar konusunu aciyorsun, hadi actin anladik galiba icindekilerini bir turlu atamiyorsun, ama hangi konuya girsem senin ayni mesajlarini gormeye devam ediyoruz.
Istersen elinden tutup goturelim kulube seni, orada anlat hocanin ve teknik ekibin yuzune. Napmamizi istiyorsun bilelim bari forumda 10 tane konuda bunu konusalim mi? Forumun adini de Icardi'nin Kilosu Forumu yapalim tam olsun.
Bu yaz transfer dönemi sana hic yaramadi rtaş pesimistin dibi oldunBen alabileceklerini gerçekten sanmıyordum ki az kalsın bu düşüncemde gerçekleşecekti.

Yok yok, sen genellikle olumlu yazardin. Kesin totemdesin.Ben alabileceklerini gerçekten sanmıyordum ki az kalsın bu düşüncemde gerçekleşecekti.
Hiko kim lan spagettiyi mi diyonhiko gelince görüşelim
Yazdigindan Atletico-Liverpool-City kadrolari bize denk gibi anlam cikiyorajax rezil takim, yenilirsen skandal. monaco da o kadar iyi degil atletico-liverpool-city harici kadrosu bize denk takim yok fiksturde.
Mason iddiasini 6 puana cikardigi icin ben iddiaya girmedim. 3 puandan fazla alamaz GS diyordu, Ilkay geldigi icin 6 puana cikartmis.Dün yazdığın lig icin lookman+hakan gelecek lafını hatirlatmak isterim. Şimdi herhangi X yabancida ben demiştim diye çevirme sakın hoca
aynen kasket taksa hiko tamHiko kim lan spagettiyi mi diyon
Gecende arkadaslar anlatti cunku ama yine dogru bir sekilde tepkini ortaya koyamadigin icin ben burada herkesin de gorebildigi sekilde yaziyorum ki belki bidaki sefer bu tarz seyleri yazarken 2x dusunursun ve forumun her tarafina ayni seyleri yazmazsin diye yaziyorum suan. Bir seyi tartismak veya uyelerle konusmak istiyorsan onun icin ozel bir baslik acabilirsin, yeter ki dalga konusu yapmadan veya bel alti yazmadigin surece. Gecende bunu becerebildin mi? Hayir.Sen icardiye özel sempati besliyorsun ve asla eleştirmeyeceksin. Şu kiloyla oynamasına hala tek laf edemiyorsun. Evet bugün 3-4 yerde kilolu fotosunu paylaştım kabul ediyorum. Peki sen hala neden benim üzerimden konuyu çeviriyorsun ve evet kilolu ve işine saygısı yok diyemiyorsun.
Aç bak ilk sezon yazdığım mesajlara. Herif tek başına şampiyon yaptı diye 50 tane mesajım var. Sonra bu sevgiye karşılık yatmayı seçtiyse, magazini seçtiyse, PSG'de interdeki gibi fit değilse, burayı yatma yeri görüyorsa benim suçum mu?
İkincisi üslubun hoş değil adminsin diye hakaret küfür etmemişken karşında çocuk var gibi azarlayamazsın. Özel sempati beslediğin isimlere laf gelince atar gider yapamazsın, benden ya da buradaki başka üyeden farkın yok, kaldı ki dünkü üye değiliz 20 senelik üyeyiz. Daha kibar bir dil kullanabilirsin.
Ben adamın anasına avradına sövsem haklısın. Lakin ortada olan bir gerçeği belirttiğim için sırf kişisel sempatin dolayısıyla bu üslubu kullanamazsın.
Kerem kararlarından sonra artık hiç olumlu bakamıyorum.Yok yok, sen genellikle olumlu yazardin. Kesin totemdesin.