GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 327

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
419,6K
Sayfa
327/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek şansınız var, İlkay mı Hakan mı diye sorsam ne derdiniz? Her ikisi de olsa iyi olur idi elbette ama bence ikisi arasından bize lazım olan oldu.
hakan'a hakettiği saygıyı vermek ile birlikte, ben gs orta sahasına (6-8) hep lemina gibi, melo gibi, gedson gibi, driplingçi, alan kat eden, mücaedeleci oyuncular yakıştırdım.

bu saydığım örneklerden kimi daha defansif, kimi daha atlet, kimi daha iyi driplingçi ama öz olarak benzer oyuncular. bissouma'yı da çok istiyordum mesela.

hakan gelseydi çok büyük olasılıkla lemina kesilecekti. daha maliyetli olacaktı vs.

bu sebeplerden ötürü + ilkay'ın daha ofansif bir rolde konumlanacak olması (10 gibi) + ilkay'ın herkesçe malum yetenek seti ve saha dışı olumlu özellikleri sebebiyle, ben de İlkay derdim kesin olarak.

Bütün forum harıl harıl İlkay övdüğüne göre İlkay sezonu 1 gol 1 asistle tamamlayacak demektir o da Ziraat Kupası 3. ön eleme turunda Döşemespora karşı

Herkesin aksine kadronun yeterli olduğunu düşünüyorum ama sağ bek pozisyonuna lig için bir alternatif yaratılabilir bizim o bölgede Sallai ile Kaan Ayhan'ı 3. tercih olarak düşünmemiz lazım yoksa diğer mevkilerde eksiliyoruz.
Singo'nun stoper olacağı maçlarda sağ bek Sallai olmamalı çünkü bu sefer önde eksileceğiz zira Sallai'nin bu sene çok çok daha faydalı olacağı kesin gibi bunu önde kullanmalıyız hele Barış Alper muallakta iken.
Jelert kalsa dahi olurdu ama onun da burada havası söndü gidip bir hava alması doğruydu.
Sağ bek değilse bile sol stoper alırsak en azından Singo'yu hiç stopere çekmeyiz.

Kesin olan bir şey var ki savunma bölgesinde sayısal manada eksiğiz oraya mevki farketmeksizin gelecek bir oyuncu rahatlatacaktır.
Gökhan Sazdağı diyoruz işte

Hemde yerli kadro güçlenir

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt