Yerli OsimhenMahlasım Adem Bona olsaydı keşke
Yerli OsimhenMahlasım Adem Bona olsaydı keşke
hakan'a hakettiği saygıyı vermek ile birlikte, ben gs orta sahasına (6-8) hep lemina gibi, melo gibi, gedson gibi, driplingçi, alan kat eden, mücaedeleci oyuncular yakıştırdım.Tek şansınız var, İlkay mı Hakan mı diye sorsam ne derdiniz? Her ikisi de olsa iyi olur idi elbette ama bence ikisi arasından bize lazım olan oldu.
Cedi KemaltanYerli Osimhen
derin gs görevde
Basketi hanimsi erkekler izlerBırakın şimdi transferi EuroBasket konusuna gelin
Testesteron takviyesi sonrası basket izlemeyi bıraktım
Hidayet AktürkogluCedi Kemaltan
Fenere girsin başınnnnHasan ṣaṣim
Aynı şeyi bugün düşündüm bence de böyle karıştı barışın kafa.
Gökhan Sazdağı diyoruz işteHerkesin aksine kadronun yeterli olduğunu düşünüyorum ama sağ bek pozisyonuna lig için bir alternatif yaratılabilir bizim o bölgede Sallai ile Kaan Ayhan'ı 3. tercih olarak düşünmemiz lazım yoksa diğer mevkilerde eksiliyoruz.
Singo'nun stoper olacağı maçlarda sağ bek Sallai olmamalı çünkü bu sefer önde eksileceğiz zira Sallai'nin bu sene çok çok daha faydalı olacağı kesin gibi bunu önde kullanmalıyız hele Barış Alper muallakta iken.
Jelert kalsa dahi olurdu ama onun da burada havası söndü gidip bir hava alması doğruydu.
Sağ bek değilse bile sol stoper alırsak en azından Singo'yu hiç stopere çekmeyiz.
Kesin olan bir şey var ki savunma bölgesinde sayısal manada eksiğiz oraya mevki farketmeksizin gelecek bir oyuncu rahatlatacaktır.
Bütün forum harıl harıl İlkay övdüğüne göre İlkay sezonu 1 gol 1 asistle tamamlayacak demektir o da Ziraat Kupası 3. ön eleme turunda Döşemespora karşı
Bütün forum, Lemina'yı da övdü. İlkay'a güvenmek istiyoruz nitekim güvenilecek bir kariyer kendisi.Bütün forum harıl harıl İlkay övdüğüne göre İlkay sezonu 1 gol 1 asistle tamamlayacak demektir o da Ziraat Kupası 3. ön eleme turunda Döşemespora karşı