GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 340

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
419,2K
Sayfa
340/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
insanlar Lemina yı niye bizim değil gibi davranıyor? Lemina gayet sert herif. Yedeklenmesi lazım diyorsa haklı

Lemina'yı ben de çok seviyorum ve hatta geçen senenin bence en kilit hamlesiydi ama Lemina istikrar konusunda nedense bende soru işaretli. Tor+Sara olunca yeterince agresif+kreatif olabilir miyiz bundan da emin değilim.

İlkay'ı düşününce Sara'yı değil de Lemina'yı kesmesinden de çekiniyortum Hoca'nın.

Önümüzdeki sezon Merih Demiral kesin olarak Fener'e gidecektir.

Kısa vadede bizim için Hakan Çalhanoğlu, Ferdi Kadıoğlu, Can Uzun, Eren Dinkçi, Emre Can ve Zeki Çelik en üstte olmalı

Takip edilmesi gereken diğer oyuncular: Muhammed Damar, Umut Tohumcu, Mert Kömür, Livan Burcu, Aral Şimşir ve Eser Gürbüz olarak göze çarpıyor.

Gurbetçi/yabancı kontenjanından Yusuf, Ahmed ve Berkan'ı başka oyuncularla değiştirmiş oluruz seneye.

En iyi yerli oyuncular bizde olmalı.

Yurt içinde yetişmiş insan kaynağı çok az.
Aral'da eklenmeli bunlara.

Lemina'yı ben de çok seviyorum ve hatta geçen senenin bence en kilit hamlesiydi ama Lemina istikrar konusunda nedense bende soru işaretli. Tor+Sara olunca yeterince agresif+kreatif olabilir miyiz bundan da emin değilim.

İlkay'ı düşününce Sara'yı değil de Lemina'yı kesmesinden de çekiniyortum Hoca'nın.
genel olarak herkes Lemina yok gibi davranıyor bu ortasaha işinde ama adam geldiğinden beri galiba 1 hafta kaçırdı.

Orta sahada en sert en kesici oyuncunuz lemina. Adam geldikten sonra rakipler kaleye gelemedi. Tr liginde gol yemiyoruz nerdeyse. O gelmeden önce orta saha cok kolay geciliyordu, belki sampiyon bile olamazdik. Torreirada o ilk geldigi senenin kesiciligi yok, adam daha cok pasöre dönüstü, ara sira pres yaparak top kazanabiliyor. Bizim oyun icin en önemli faktör lemina gibi savunmanin önünde kesici bi 6 no (libero) olmasi.

Yusuf
Metehan
Batuhan
Kutucu

Şu an CL’yi bırakın Lig’de ilk 10’a aday takımda 11’de oynayamaz maalesef.

Haklı bir eleştiri.

Oynayacağımız Bodo ve S.Gilloise de bile bu dengesizlik yoktur.

Sakatı, cezalısı vs denk geldiğinde buranın gücü kadar güçlü oluyorsun.

Geçen sene AZ maçına çıkmak zorunda kaldığımız kadro yüzünden elendik belki de.

Tecrübeli stoper (Akanji gibi)
U23 Forvet
U23 Kanat Forvet

Aınabilirdi kadroya. (Yusuf çıkartılarak)

Kimse Lemina sert degil demiyor zaten, adam geldikten sonra katkisi ortada

Sorun zaten bu tip sert orta saha olarak Lemina‘dan baska birinin olmamasi kadroda

Adama birsey olsa yerini doldurabilecek kimse yok. Sakatlik riski yüksek oldugunu da biliyoruz.

Kesinlikle yedeklenmesi lazim Lemina‘nin ama Okan‘in bu tip orta sahalara karsi alerjisi var maalesef

Lemina‘yi da istemiyordu, taraftar aldirdi zorla

Her şeyden önce Okan Buruk rakip kalenin ağzına kadar pres yapma oyunundan vazgeçmeli Avrupa'da.

Gerekirse 90 dk, temposuz, sakin, oyunu soğutan ve her şeyden önce savunma güvenliğini ön plana alan bir oyun tarzı seçmeliyiz.

Gol bir şekilde atılır. Osimhen gibi bir santraforumuz var. Duran toplarda çok iyiyiz.

Bu oyun tarzı benimsenmezse, 4 tane Lemina 3 tane Singo daha alsak yine sonuç değişmez.

Her şeyden önce Okan Buruk rakip kalenin ağzına kadar pres yapma oyunundan vazgeçmeli Avrupa'da.

Gerekirse 90 dk, temposuz, sakin, oyunu soğutan ve her şeyden önce savunma güvenliğini ön plana alan bir oyun tarzı seçmeliyiz.

Gol bir şekilde atılır. Osimhen gibi bir santraforumuz var. Duran toplarda çok iyiyiz.

Bu oyun tarzı benimsenmezse, 4 tane Lemina 3 tane Singo daha alsak yine sonuç değişmez.
Sığır pres harici normal nasıl oynuyorduk lan ben bile onu unuttum

Şampiyonlar liginde son 20 dk girildiğinde önemli oyunculardan birinin Berkan diğerinin Arda Unvay olacağını düşünüyorum gösterecekleri performanslar çok önemli oyuna tempo kesinlikle katarlar.

İlk iki satırı okudum ve 3. satırı yazmak için alıntı girecektim ama onu da bırakmamışsın. Dikkatli oyuna da uygun bir kadromuz var, çok haklısın renktaş.

:tbr:

Liverpool ve City'e karşı bekleyerek oynamanın bir manası yok açıkçası. Eninde sonunda koyarlar.

Bu adamları bozguna uğratmanın yolu maçın başı adamların ağzına ağzına basmak. Nefes aldırmamak. Fatih Terim'in Suat'a Arsenal finalinde Petit ile eşleşeceğini söyledikten sonra "zabaha kadar govalayacan" demesi gibi.

Tabii bunu yaparken gereksiz riske girmeden, aman ofsayt taktiği uygulayayım vs demeyeceksin. Kompakt bir oyun çok önemli, işin anahtarı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt