GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 341

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
419,2K
Sayfa
341/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liverpool ve City'e karşı bekleyerek oynamanın bir manası yok açıkçası. Eninde sonunda koyarlar.

Bu adamları bozguna uğratmanın yolu maçın başı adamların ağzına ağzına basmak. Nefes aldırmamak. Fatih Terim'in Suat'a Arsenal finalinde Petit ile eşleşeceğini söyledikten sonra "zabaha kadar govalayacan" demesi gibi.
Tek yol hizli oyun, orta sahayi cabuk gecmek, cok direncli orta saha

PL takımlarına karşı galip gelmenin yolu sert oyundan geçiyor. Bu zülalesini gondiklediklerim ağır çirkef ve sert oynuyorlar oyunu. Bunlara karşı "aman agam büyüksün" modunda oynarsan daha da havaya girip çakıyorlar alttan üstten. Bunlara karşı her daim sen bana çalım atmaya çalışırsan o ayağını eline veririm şeklinde oynayacaksın.

Liverpool, City. Bu ikisi de geriden oyun kuran takımlar. Bu adamlar zaten senin savunmaya yerleşik beklemeni her şeyden çok isterler.
City‘e karsi bir nevi geri cekilip, kontra oynayabilirsin. Defansta baya acil veriyorlar.

L‘pool‘a karsi tek care ileride basmak ve defans arkasina adam kacirmamak.

Kaleci de libero gibi oynamali bu yüzden Günay > Ugurcan bana göre

evt nedim bu bü yüzden abdülkerim ve davinsonu rakip altıpasa gönderip pres yapmalıyız dimi

Liverpool senin önce savunma yapalım, geçiş kovalayalım mantığında oyun oynadığını görürse oh der ooohhhhh ellerini açar Salah iki avucuna tükürür avuçlarını sürter birbirine sevinçten.

Adamlar bu taktikle karşısına çıkanı öttürüp geri gönderiyor.

Liverpool'u yenmenin veya puan almanın tek yolu nefes aldırmayacaksın, her türlü çirkefliği yapacaksın, ağzına ağzına basıp yıldıracaksın.

Liverpool ve City'e karşı bekleyerek oynamanın bir manası yok açıkçası. Eninde sonunda koyarlar.

Bu adamları bozguna uğratmanın yolu maçın başı adamların ağzına ağzına basmak. Nefes aldırmamak. Fatih Terim'in Suat'a Arsenal finalinde Petit ile eşleşeceğini söyledikten sonra "zabaha kadar govalayacan" demesi gibi.

Tabii bunu yaparken gereksiz riske girmeden, aman ofsayt taktiği uygulayayım vs demeyeceksin. Kompakt bir oyun çok önemli, işin anahtarı.
Katılıyorum ama Atalanta geçen sene niye kabusu oldu Liverpool'un o zaman.

Tabii bunu yaparken gereksiz riske girmeden, aman ofsayt taktiği uygulayayım vs demeyeceksin. Kompakt bir oyun çok önemli, işin anahtarı.
Pres oyunu oynayarak ve okadar yüksek durmak birsey getirmiyor avrupada. Adamlar bi sekil savununma yapip gol yemeyince ikinci yarilarda pestilin ciktiktan sonra kontra yapip isi bitiriyor. Bayern maci gibi. Bekleyerek oynamak ataga gecmemek demek olmuyor. Elbette bosluk buldugun an basip sansini deneyecen. Ne cok üstte oynayacan nede cok geri cekilecen. 2 ci bögede bütün ataklari kesmeye ugrasacan. Ön tarafta kayipettigin toplari hemen geri kazanmaya ugrascan, ön tarafta pres yapip hemen topu geri kazanmak gegenpress yapmak demek olmuyor ki önde bekle 90 dk. topun pesinden kos. Gerektigi yerde yapacan o presi.

Son düzenleme:
Cl maclarinda orta sahamiz lemina,torreira ve ilkay olmali

Bu yüzden cl öncesi olan lig maclarinda lemina’nin yerine sara oynamali

Torreira ve ilkay hafta da iki mac oynamaya aliskin oyuncular

yaw abi getirebilirdik getirmeliyiz hatta onda problem yok

4 eksik var diyorlar

e uğurcan ve ilkay yerine yabancı alsak 2 eksik mi olacaktı bu adamlar topçu değil mi yaw :D
Ben bir sol stoper bir tane de genç defansif orta saha alırdım aslına bakarsan sol uç kanaat oyuncumuz da eksik ama orayı bir şekilde Eren ve Jacobs’a destekleyeceğiz gibi görünüyor
Şöyle yardırıp giden fileli bir kanaat oyuncumuz yok sane çok soru işareti maalesef. Barış düz bir oyuncu bana göre
Onyekuru tarzı bir oyuncu her daim olmalı kadromuzda

Katılıyorum ama Atalanta geçen sene niye kabusu oldu Liverpool'un o zaman.

Heh bir sonraki mesajımda aslında bu sorunun cevabını vermiştim. Copy Paste yapayım;

PL takımlarına karşı galip gelmenin yolu sert oyundan geçiyor. Bu zülalesini gondiklediklerim ağır çirkef ve sert oynuyorlar oyunu. Bunlara karşı "aman agam büyüksün" modunda oynarsan daha da havaya girip çakıyorlar alttan üstten. Bunlara karşı her daim sen bana çalım atmaya çalışırsan o ayağını eline veririm şeklinde oynayacaksın.

Liverpool senin önce savunma yapalım, geçiş kovalayalım mantığında oyun oynadığını görürse oh der ooohhhhh ellerini açar Salah iki avucuna tükürür avuçlarını sürter birbirine sevinçten.

Adamlar bu taktikle karşısına çıkanı öttürüp geri gönderiyor.
yaw sokuk Türkiye liginde bile biraz pasla çıkmaya çalışan takımlar presini delip 2-3 orta mesafe seri pasla kalede bitiyorlar özellikle götü dayayabilen forvetleri varsa, avrupada bu hiç yemez.

bu takımlara karşı başka kazanma ihtimalin yok, iyi ve %100 konsantre şekilde savunma yapıp osimhen sane ve barışla kontra kovalayacaksın.

Ben bir sol stoper bir tane de genç defansif orta saha alırdım aslına bakarsan sol uç kanaat oyuncumuz da eksik ama orayı bir şekilde Eren ve Jacobs’a destekleyeceğiz gibi görünüyor
Şöyle yardırıp giden fileli bir kanaat oyuncumuz yok sane çok soru işareti maalesef. Barış düz bir oyuncu bana göre
Onyekuru tarzı bir oyuncu her daim olmalı kadromuzda
ben de bire bir onyekuru gibi topçu istemiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt