GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 358

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
418,6K
Sayfa
358/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resim

bizim tüm topçular yeriliyor ama fbnin her yerlisi övülüyor o da garip.Ben mesela bugün Oğuz'u 50.kez falan izledim , hiçbir bok da göremedim hala bu adam gidip kasımpaşaya falan mı oynuyor mesela ? Ben ciddi ciddi oğuz'u beğenen kişilerin marijuana'nın yasal olduğu yerlerde yaşadıklarını düşünüyorum herhalde çok geliyor yani.Milletin yerli çöpleri bile beğeniliyor ama bizimkiler boktan hep nedense
İkinci golü o yedirdi,biz faturayı Uğurcana kestik.

Uzunca bir süredir Galatasaray'ın yerli oyuncularına mobbing yapılıyor. Sürekli savunmada bırakıyorlar bizimkileri. İşin kötüsü bunların değirmenine su taşıyan Galatasaraylılar.
Bizim taraftar şımarık. Yıllardır yabancı topçulara sahip çıktıkları gibi yerlilerine asla sahip çıkmazlar. Sezon öncesi transfer yapılırken kadrolar kurulur herkes yabancılari yerleştirir 11'e. Sanki real city barça olduk o yabancılari got göte soktuktan sonra. Asla yerli oyuncularına sahip çıkmazlar. İlk fırsatta yeriz.

Barış mallığa devam ederse baya baya kariyeri bitecek gibi yanlız. Bu adam fizik gücüyle dayanıklılığıyla bu seviyelere geldi 2 hafta daha kadro dışı kalsın çöpe bağlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt