Havali oldunuz20 iq bi topcuya benziyor
Dedim duzeltmislerÇiğköfte yoksa ya ye dedin mi demedin mi?
Zor kısmı orası işte, abi kardeş ilişkisi kurmuşlar. Herif fena kafalamış
aynen milli takımda durmasının bi anlamı yok yallah kemerburgazabarıs hemen idmana baslamalı yarın floryada
Barış'a kardeşim falan diyordu herif. Barış'ın küçüklükten beridir menajeri diyorlar. Çok yakın dostluk gibi düşün ve barış üzerindeki etkisini hesap etNe abi kardeşi renkdaş 100 milyonu aralarında paylaşmışlar
İkinci golü o yedirdi,biz faturayı Uğurcana kestik.bizim tüm topçular yeriliyor ama fbnin her yerlisi övülüyor o da garip.Ben mesela bugün Oğuz'u 50.kez falan izledim , hiçbir bok da göremedim hala bu adam gidip kasımpaşaya falan mı oynuyor mesela ? Ben ciddi ciddi oğuz'u beğenen kişilerin marijuana'nın yasal olduğu yerlerde yaşadıklarını düşünüyorum herhalde çok geliyor yani.Milletin yerli çöpleri bile beğeniliyor ama bizimkiler boktan hep nedense
Bizim taraftar şımarık. Yıllardır yabancı topçulara sahip çıktıkları gibi yerlilerine asla sahip çıkmazlar. Sezon öncesi transfer yapılırken kadrolar kurulur herkes yabancılari yerleştirir 11'e. Sanki real city barça olduk o yabancılari got göte soktuktan sonra. Asla yerli oyuncularına sahip çıkmazlar. İlk fırsatta yeriz.Uzunca bir süredir Galatasaray'ın yerli oyuncularına mobbing yapılıyor. Sürekli savunmada bırakıyorlar bizimkileri. İşin kötüsü bunların değirmenine su taşıyan Galatasaraylılar.
kortizondanmış yersenBu icardi niye kilo veremiyor arkadas