GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 360

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
418,5K
Sayfa
360/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu adam 3 sene daha oynar ben diyim. Büyük iş yaptık. 3 sene boyunca ofansif orta saha çok güvende. 2 sene gayet mücadele de eder. Mücadele gücü olmadığında da 10 no da top dağıtsın, orta açsın, ara pas, bağlantı kursun yeter bu bile çookk çokk büyük iş. Böyle oyuncular zor yetişiyo ve pahalı. Bu arada yedeği Sara değil bu adamın. Genç bir isim alsak orya İlkay gelişimde büyük katkı yapar ve çok iyi yatırım olurdu açıkçası

Bir hatırlatma yapayım GS A futbol takımının hala sırt sponsoru yok. O kadar marka değerinin arttığı ve yıldızların olduğu bu dönemde bunu bile beceremeyenlere yazıklar olsun diyorum.

yaw babası amcası dayısı bu çocuğu silkelemiyor mu göz göre göre bu kadar aptallık yapılır mı gerçekten çok acayip ya
Muhtemelen uzak kaldılar. Ailesi gitmesini istemiyormuş zaten korkuları varmış kaybolur gider diye. Büyücünün aksine Avrupa hayalinin Arabistan parasına dönmesini istemiyorlarmış.

Muhtemelen bu son olayla birlikte babası ele alacak durumu.

İnşallah o geriekalı futbolcu eskisi malı döverler.
Bu hafta barış tarafında menajeri ile ilgili ciddi sıkıntılar duyabiliriz bu kendisinin rehabilite başlangıcı olacaktır inanıyorum ben.
Şu hale gelmesinin sebebi aptal maldan.

Manyak bonservis ucreti verdik bu sene. Maaslara hic girmiyorum. Bu bizim icin yeni bir donem hatta bir milad. Umarim bir seferlik bir sey degil de uzun sureli basariya donuk projelerin bir baslangici olur.

Bu arada bence sara-ilkay birlikte oynayacak
Görece daha kolay maçlarda özellikle ligde evet ve üretkenlik artabilir. Ama Cl de lemina Toreira olur. Union hariç orda Sara olabilir direk. Hatta 60-70 Lemina Toreira biri çıkar Sara girer. Gol lazım olur vs. Sara Toreira Lemina hep değişmeli oynar muhtemelen. Orta saha rotasyonu bu şekilde olur. Yoksa o kadar maçı zaten kaldıramazlar

Bu arada şaka maka düşünüyorum da Okan Buruk'tan sonra ilk defa ondan daha iyi bi yerli orta saha oyuncumuz oldu bence.

25 senedir bu takımdaki hiçbir yerli orta saha oyuncusu Okan Buruk'tan iyi değildi.

önce kafasini karistiran ve bizi bölmeye calisan fenerli p.c menajerini kovsun

selim soydan bile itiraf etmisti: GS'yi cökertmenin yolu fatih terim'i koparmak diye, o zamandan ne kadar istiyorsan yaz demisler

bunlarin kaninda var, her zaman ayni oyunlar

aynisini baris'a da yaptilar.. kafasi calissa anlardi, taraftarin sevgilisi olmusken nefret edilen topcu oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt