sakat flana degil ya spartanin uydurmasicuestayı bize sakat sakat çakmışlar demek ha
sağlam olsa bile kepaze bir transferdi, sakatlık işi bambaşka bi boyuta getiriyor konuyu
allah sizi kahretsin
sakat flana degil ya spartanin uydurmasicuestayı bize sakat sakat çakmışlar demek ha
sağlam olsa bile kepaze bir transferdi, sakatlık işi bambaşka bi boyuta getiriyor konuyu
allah sizi kahretsin
vasco da tespit etmiş o yüzden kiralığa dönmüş transfersakat flana degil ya spartanin uydurmasi
Sen anlat biz dinlerizTransfer yok ne konuşeceğiz?
Allah kahretsinvasco da tespit etmiş o yüzden kiralığa dönmüş transfer
Cuesta yerine bedava Djiku teklif etmiş Fener Moskova'ya.Ya Cuesta sakat olmasa ne olacak sanki
Trabzon ikna edemedi bunu getirmeye. En son bjk istiyordu sözleşmeyi fesih edip öyle gitti rusyayaGeçende burada isteniliyordu, sozlesmesi sezon sonu bittigi icin.
Spartak Moskova, Christopher Wooh ile sözleşme imzaladı.
Ekli dosyayı görüntüle 302194
Onların ben gelmişini geçmişiniCuesta yerine bedava Djiku teklif etmiş Fener Moskova'ya.
Sezon sonu ve yazın ayrılanların maaşlarıyla birlikte toplam maliyeti ne çıkıyor. Muslera-Mertens-Morata + takımdan gidenler. Fındık fıstık kalıyordur gelenlerin maliyetine nazaran herhalde.Bi Ganalı
Bi Ziganalı'ya
60 m bons verdik.
Bodo-usg-ajax=9pGerekli hesaplamaları yaptım 11 pts imkansız 10da kalıyoruz maalesef
monaco'yu etud ettim. yeneriz.Bodo-usg-ajax=9p
Monaco-madrid=2p
Pool-frankfurt-city= 1p
12panla cikariz. Tabi hoca sigir presste israrci olmazsa