Cafer Güney
Ulubatlı Souness
Gerekli hesaplamaları yaptım 11 pts imkansız 10da kalıyoruz maalesef
Hayırlısı artık. Ne diyelim kısfmet.Gerekli hesaplamaları yaptım 11 pts imkansız 10da kalıyoruz maalesef
harbiden ya o Doue yi aptal gibi alamadılar ya. anlaşılıp alamadılar ya hatta orada bunların alayına tekme vurulması lazımdı. Cuesta ya kızıyoruz ya bu ondan da rezil bir durumda.Özellikle bu yaz maliyet anlamında herkesi fahiş bedellere almış olmamız çok başarısız işti.
Sadece Galatasaraylılığından dolayı İlkay aldığından daha ucuza geldi, diğer gelenlerin hepsine ya fahiş bonservis ya da fahiş (aldıklarının en az 2 katı) maaş verdik.
Mevzu Barış, Boey gibi potansiyelleri alıp değer katmak ya da yükselebilecek oyuncuları almak, geçen yılki Doue örneği gibi.
Bir de onu deneyelim,Skibbe'den beri Alman gelmiyorHemen şimdi alman kondisyon ve fizik hocaları gelsin
Allahım bitiyorum bu boş özgüvene ya![]()
Dönem kapanınca güncel halini paylaşacağız@Murat Saylak
güncel maaş tablosunu ne zaman yapmayı düşünüyorsun üstad ? Yoksa toplam miktarın ortaya çıkmasından mı çekiniyorsun ?
Aman hocam ne Liverpool deplasmanı. Bizden uzak düşmana yakın olsun
İki tane savunma hatasında bir bakmışsın skor 4-0’a gelmiş birden. Dünyanın en zor deplasmanı anfield
Transfermarkt değerleri bos şişirme çünkü.Bizim ligin değeri hiç olmadığı için öyle.Napolinin çöpü bile 15-20m meselaBiz bu kadar harcama yaptık ama değer olarak cl de hala 24. Sıradaymışız… çok ilginç geldi bana…
İçerdeki atletico maçı kritik 3 maç 0 galibiyetle başladılar ligeGerekli hesaplamaları yaptım 11 pts imkansız 10da kalıyoruz maalesef
Pöf yaaaaaGerekli hesaplamaları yaptım 11 pts imkansız 10da kalıyoruz maalesef