Son yabancı hakkımızı kullanmayacaksak Melo ya da Belhanda gibi gerektiğine gerekene tekme atacak oyuncularımızdan birini geri getirelim. Bizim takım çok efendi oldu.
CL husunda:Frankfurt deplasmanından alınacak sonuç tüm her şeyi belirler gibi.
Frankfurt ve Liverpool, iki maçtan 2 puan aldın mı ortalık şenlenir.
Barış'ın menajerinin başka iyi oyuncusu yokMenajer kesin oyle yapacakti
Hem arap komisyonu
Hek fener komisyonu
2 senede emeklilik
Biz bu kadar harcama yaptık ama değer olarak cl de hala 24. Sıradaymışız… çok ilginç geldi bana…CL husunda:
Hedef: ilk 24
Hayal: ilk 8 olmali (fiksturun buna uygun)
Yani suna getiriyorum "ceyrek final olmali bu harcamaya" deniyor ya, ilk 8 o derece bir tepe hedef.
Bunun icin frankfurt 3, liverpool 1 olarak minimum 4 cikarmak lazim.
Yani yazmak istemiyorum ama dumduz para kokusu alinca gaza gelmis emlak komisyoncusu gibi bir tip afedersin.Barış'ın menajerinin başka iyi oyuncusu yok
Hayatında kazanacağı para bu mevzuya odaklı yani.
Ondan dolayı böyle bir ton saçma harekete girdi muhtemelen, çok akıllı bir adam gibi de durmuyor zaten.
Aldığın oyuncuların TM değeri verdiğin bonservisten az çünkü.Biz bu kadar harcama yaptık ama değer olarak cl de hala 24. Sıradaymışız… çok ilginç geldi bana…
Aman hocam ne Liverpool deplasmanı. Bizden uzak düşmana yakın olsunKeşke city içerde liv. dışarda olsaydı
Bosuna devler ligi degil , biz sandigimiz kadar dev degiliz. Bunu ne zaman kabullenirsek o kadar istikrar saglayacagimiza inaniyorum.(Taraftar gaza gelir, medya/yonetim ne zaman poh pohu birakip isini yaparsa anlaminda dedim)Biz bu kadar harcama yaptık ama değer olarak cl de hala 24. Sıradaymışız… çok ilginç geldi bana…
Mevzu para değil değer katmakBosuna devler ligi degil , biz sandigimiz kadar dev degiliz. Bunu ne zaman kabullenirsek o kadar istikrar saglayacagimiza inaniyorum.(Taraftar gaza gelir, medya/yonetim ne zaman poh pohu birakip isini yaparsa anlaminda dedim)
Adamlarin her senesi bizim bu yaz gibi nerdeyse. 75 -100 M lar havada ucusuyor artik. En guzel ornegi Liverpool...ama harcamalarda galiba 9uncuyuz bu yaz(arti/eksi hesabinda). O da aslinda ne kadar dikkatli olunmasi gerektigini, sahada basari istikrari saglamak gerektiginin kaniti.
Kaldi ki daha tam odemedigimiz paralar var (osi 35 M ve ugurcanin bir senede odenecek bonservisi ciddi kararlar)
Frankfurttan 3 puan bence almamız şart
Kesinlikle katiliyorum, biz kendimizi harcadigimiz parayla "dev" saniyoruz.Mevzu para değil değer katmak
Liverpool geçen sene kimi almıştı mesela, tarihlerinde ilktir bu seviye harcama.
Market değeri para harcamakla yükselmez. Özellikle Frankfurt bunun için çok iyi bir örnek.
Özellikle bu yaz maliyet anlamında herkesi fahiş bedellere almış olmamız çok başarısız işti.Kesinlikle katiliyorum, biz kendimizi harcadigimiz parayla "dev" saniyoruz.
Onu vurgulamak istedim aslinda.Sen cok daha iyi tarif etmisşin.
Erden Timur bugünleri gormeliydi ve bu sartlarda calismaliydi, yediler adami.
Razı değilim 3 puan alabileceğimiz bir deplasman her maç zor renktaş ama alacazFrankfurt 3 puan biraz zor. Bir puana razi olmaliyiz orda.