GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 375

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
418K
Sayfa
375/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son yabancı hakkımızı kullanmayacaksak Melo ya da Belhanda gibi gerektiğine gerekene tekme atacak oyuncularımızdan birini geri getirelim. Bizim takım çok efendi oldu.

Frankfurt deplasmanından alınacak sonuç tüm her şeyi belirler gibi.

Frankfurt ve Liverpool, iki maçtan 2 puan aldın mı ortalık şenlenir.
CL husunda:
Hedef: ilk 24
Hayal: ilk 8 olmali (fiksturun buna uygun)

Yani suna getiriyorum "ceyrek final olmali bu harcamaya" deniyor ya, ilk 8 o derece bir tepe hedef.

Bunun icin frankfurt 3, liverpool 1 olarak minimum 4 cikarmak lazim.

Menajer kesin oyle yapacakti

Hem arap komisyonu
Hek fener komisyonu
2 senede emeklilik
Barış'ın menajerinin başka iyi oyuncusu yok

Hayatında kazanacağı para bu mevzuya odaklı yani.

Ondan dolayı böyle bir ton saçma harekete girdi muhtemelen, çok akıllı bir adam gibi de durmuyor zaten.

Ancak NEOM'un diğer Arap kulüplerinden bir farkı yok, fon aracılığıyla onay alırlarsa istedikleri bonservisi de maaşı da verirler.

CL husunda:
Hedef: ilk 24
Hayal: ilk 8 olmali (fiksturun buna uygun)

Yani suna getiriyorum "ceyrek final olmali bu harcamaya" deniyor ya, ilk 8 o derece bir tepe hedef.

Bunun icin frankfurt 3, liverpool 1 olarak minimum 4 cikarmak lazim.
Biz bu kadar harcama yaptık ama değer olarak cl de hala 24. Sıradaymışız… çok ilginç geldi bana…

Barış'ın menajerinin başka iyi oyuncusu yok

Hayatında kazanacağı para bu mevzuya odaklı yani.

Ondan dolayı böyle bir ton saçma harekete girdi muhtemelen, çok akıllı bir adam gibi de durmuyor zaten.
Yani yazmak istemiyorum ama dumduz para kokusu alinca gaza gelmis emlak komisyoncusu gibi bir tip afedersin.

Cok belli para pesinde takla attigi, K.Ö baskanini da getirmis muhabbetin icine.

Barış kendisini "uzun suredir taniyorum, abim gibi" gibi bir iliskide tutuyorsa kariyer yonetimi planlariyla beraber ,beyni yikanmis demeyecegim ama etkilemis besbelli. Keremin alacagi maas ile gazlamistir uzerine.

Sosyal medyaya dusmeden duzgun takilan, isine konsantre gorunen takdir ettigimiz cocuk ne konulara dahil oldu. Cok yazik gercekten.

İsin sonunda adama "abi kusra bakma ama bak bu ise kalkistik, neler neler oldu" diyerek duzgun insanlarla calismaya baslayip kafayi sifirlamasi lazim. Taraftar ile arasini duzeltmenin ilk adimi o olacaktir.

Biz bu kadar harcama yaptık ama değer olarak cl de hala 24. Sıradaymışız… çok ilginç geldi bana…
Aldığın oyuncuların TM değeri verdiğin bonservisten az çünkü.

9.5 olan Uğurcan'a 27, 25 olan Singo'ya 31 verdin. 60 m euro bonservis ödediğin yerde değer artışı 35 oldu.

Senin önünde olan takımların bir çoğunda ise 5-10a alınıp değerini katlamış genç oyuncular var.

Para harcamakla yükseltmiyorlar yani değerlerini.

Bosuna devler ligi degil , biz sandigimiz kadar dev degiliz. Bunu ne zaman kabullenirsek o kadar istikrar saglayacagimiza inaniyorum.(Taraftar gaza gelir, medya/yonetim ne zaman poh pohu birakip isini yaparsa anlaminda dedim)

Adamlarin her senesi bizim bu yaz gibi nerdeyse. 75 -100 M lar havada ucusuyor artik. En guzel ornegi Liverpool...ama harcamalarda galiba 9uncuyuz bu yaz(arti/eksi hesabinda). O da aslinda ne kadar dikkatli olunmasi gerektigini, sahada basari istikrari saglamak gerektiginin kaniti.

Kaldi ki daha tam odemedigimiz paralar var (osi 35 M ve ugurcanin bir senede odenecek bonservisi ciddi kararlar)

BAY'ın özür dileyeceğini ve akıl hocası ile yolunu ayıracağını sanmıyorum. Ultraslan'ın yayınladığı sağduyu açıklamasına rağmen yaptığının hata olduğunu düşündüğünden bile emin değilim şahsen, bu sebeple Arabistan'da transfer dönemi kapanmadan kulübün istediği azami şartlarda elden çıkarmamız lazım.

Bosuna devler ligi degil , biz sandigimiz kadar dev degiliz. Bunu ne zaman kabullenirsek o kadar istikrar saglayacagimiza inaniyorum.(Taraftar gaza gelir, medya/yonetim ne zaman poh pohu birakip isini yaparsa anlaminda dedim)

Adamlarin her senesi bizim bu yaz gibi nerdeyse. 75 -100 M lar havada ucusuyor artik. En guzel ornegi Liverpool...ama harcamalarda galiba 9uncuyuz bu yaz(arti/eksi hesabinda). O da aslinda ne kadar dikkatli olunmasi gerektigini, sahada basari istikrari saglamak gerektiginin kaniti.

Kaldi ki daha tam odemedigimiz paralar var (osi 35 M ve ugurcanin bir senede odenecek bonservisi ciddi kararlar)
Mevzu para değil değer katmak

Liverpool geçen sene kimi almıştı mesela, tarihlerinde ilktir bu seviye harcama.

Market değeri para harcamakla yükselmez. Özellikle Frankfurt bunun için çok iyi bir örnek.

Mevzu para değil değer katmak

Liverpool geçen sene kimi almıştı mesela, tarihlerinde ilktir bu seviye harcama.

Market değeri para harcamakla yükselmez. Özellikle Frankfurt bunun için çok iyi bir örnek.
Kesinlikle katiliyorum, biz kendimizi harcadigimiz parayla "dev" saniyoruz.

Onu vurgulamak istedim aslinda.Sen cok daha iyi tarif etmisşin.

Erden Timur bugünleri gormeliydi ve bu sartlarda calismaliydi, yediler adami.

Barış efendi de öyle maldan kardeş varsa r yapmaz. Tek üzüldüğüm Barışın babası o adam iyi bir adamdı. Keşke böyle olmasaydı. Şimdiye kadar Galatasaray ile ilgili beni en çok üzen olaydır.

Bu dakikadan sonra gec kalinmis bir ozur mesaji vs anlami olmaz.(Taraftarin gozunde, medyada gene saldirirlar , pusuda bekliyorlar zaten)

Yusuf 'un 20 ye satildigi menajer networkunde Baris yonetimin belirledigi teklifi almali aslinda (mesela fenerde olsa alirdi gibi geliyor). Ucuza kapatilip alel acele komisyon hesaplari yapiliyordu onun tarafta muhtemelen. Baris kendini buna karsi korumaliydi, koruyacak akli da var fakat iste seviyor olsa bile calistigin adam yakabiliyor seni.

Dun gordugu kirmizi kart kendi kafasinda alarmlari caldirmis olmasi lazim. Aynada kendine iyi bir bakmasi lazim.

Tek yapacagi is bundan sonra, hocaya gidip ozur dilemesi, sans buldugu anda takim arkadaslarindan da destegi alarak macta tribunden oyunuyla ozur dilemesi. Yaziyla bilmemne ile cok sure gecti o isler icin.

Kafada salteri kapatip top oynamasi lazim kendi adina islerin duzelmesi icin.

Dinamo Zagreb: Cezayirli milli oyuncu ve AC Milan orta saha oyuncusu Ismael Bennacer'in GNK Dinamo'ya güç katacağını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! Dinamo ve AC Milan, satın alma opsiyonlu bir yıllık kiralama konusunda anlaşmaya vardı . Bennacer, resmi sözleşmeyi imzalamadan önce sağlık kontrolünden geçecek olan Zagreb'e geliyor .

Kesinlikle katiliyorum, biz kendimizi harcadigimiz parayla "dev" saniyoruz.

Onu vurgulamak istedim aslinda.Sen cok daha iyi tarif etmisşin.

Erden Timur bugünleri gormeliydi ve bu sartlarda calismaliydi, yediler adami.
Özellikle bu yaz maliyet anlamında herkesi fahiş bedellere almış olmamız çok başarısız işti.

Sadece Galatasaraylılığından dolayı İlkay aldığından daha ucuza geldi, diğer gelenlerin hepsine ya fahiş bonservis ya da fahiş (aldıklarının en az 2 katı) maaş verdik.

Mevzu Barış, Boey gibi potansiyelleri alıp değer katmak ya da yükselebilecek oyuncuları almak, geçen yılki Doue örneği gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt