Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedense livakovic ve amrabati arayacaklar gibi
Amrabatin uzun topları çok iyiydi,onlarla kerem ve neneyi bulusturabilirlerdi
Daha kazmasını aldılar adamlar
Nene de henüz toy kesinlikle

Bence büyük fark var. fb kupa maçında lemina torreira ikilisine dönünce gol yeme sayımız çok düştü.öncesinde son yılların gol yeme rekorunu kırmıştık sara torreira ikilisiyle, kevgire dönmüştü savunma.bu değişimin sebebi lemina'nın çoğu zaman kademeye giren defansif yönü kuvvetli kesici, tutucu bir 6 numara olmasıydı. Sara tam tersi profilde oyun kurucu yumuşak futbol oynayan bir 6 numara, seri gibi. Okan buruk futbolunda sara değil lemina gibi adam gerekiyor torreira yanına. Sara net bir 6 numara ama bizim oyunumuza uygun bir profil değil

bence o işte genel savunma 4lüsünün lig sonunda transferlerle oturmasının çok büyük payı var. bazen ilk yarı maçlarına bakıyorum trabzon maçında falan şöyle dörtlü var:

jelert kaan apokerim berkan

işin içine sallai ve eren girdikten sonra çok dengeli bir hale geldi arka taraf.

Nedense livakovic ve amrabati arayacaklar gibi
Amrabatin uzun topları çok iyiydi,onlarla kerem ve neneyi bulusturabilirlerdi
Daha kazmasını aldılar adamlar
Nene de henüz toy kesinlikle
Ağır sıçacaklar diyorum geçen senekinden daha fazla sıçacaklar tonla adam aldılar ama skor kasacak forvetleri yok Anadolu takımlarını yenerler ama derbilerde sıçarlar edsonda ahım şahım değil al ver topçusu herifte diagonal falan bi halt yok amrabat ayısındaki sertlikte yok dümdüz oyuncu fred leş her mevkiye adam aldılar ama orta sahaları helva gibi şu hakanıda çekebilirsek derbilerde öttürürüz İlkay Hakan Torreira falan aşırı domine eder leminada var

Barış bence öyle veya böyle gidecek hissiyatım bu yönde benim kalacak adam çıkar özür diler tek hamle yok
Gitsin bu saatten sonra olanlar nasıl unutulacak. Bizim taraftar unutmaz. 3 5 ne kazaniyorsak da onu kar sayıp yolumuza bakalım. Duygusallığa yer yok. Bana kalsa icardiyi bile dehlerim o kilo ile faydası olmaz malesef.

lemina geldiği için tek başına olmuyor o

sara lemina torreira olduğu için oluyor

lemina torreira mertens oynasak o kadar olur mu olmaz

lemina tabiki daha defansif ama sara da öyle yumuşak, stabil bir adam değil defans yaparken
O dediğin biraz doğru ama lemina torreira mertens defansif ve direnç olarak sara torreira mertens'ten her türlü önde olacak sonuçta. Neden çünkü mantık basit defans,direnç,kademe,kesicilik, ikili mücadele gücü gibi her konuda lemina sara'dan daha önde. Bizim oyunumuzda torreira yanına lemina gibi adam şart sara,oliveira,demirbay profili uygun değil

Gitsin bu saatten sonra olanlar nasıl unutulacak. Bizim taraftar unutmaz. 3 5 ne kazaniyorsak da onu kar sayıp yolumuza bakalım. Duygusallığa yer yok. Bana kalsa icardiyi bile dehlerim o kilo ile faydası olmaz malesef.
İcardi psikolojik üstünlük ölüsü 15 gol atar ligde artı kudurtuyor bunları kalmalı ama barıştan olmaz ilk iç saha maçında taraftarla ipler kopar komple

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt