Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan tarafından tezgaha geldim. :asd:
tenor.gif

Haritalara baktim

hakan resmen restlesmis interle.ben zaten ayrılığını çok olasi görüyorum,şu anki tutulma ile duygusal olarak tamemen kopmuş ve interde bunu anlayabilir.artik sınıra gelmiş hakan ve jupiterine üçgen var.bu da istediği şeyin olumlu sonuclanacagini gösteriyor

lookman ise fenasal sıkıntıda herif.ozgurlesmek istiyo artık ve bu tutulmayla mümkün ama tamamen bağları koparacak lokmanin bu adımı.hakkinda taraftari kötü söz edecek

@Ahmet Okan böyle.tutulma arifesinde oldugumuzdan ayrılık ve bi yeri terketme çok olasi

Şu hamle şart oğlu şart

Lookman > Assensio + Nene + Kerem

Sane, Yunus, Barış zaten 4'ncü kanat yok şu an 3 kanat var Sallai artık bek olarak devam eder kaldı ki CL + Lig + Kupa toplamda 55-60 maç var.

55-60 pek gerçekçi değil...

34 lig ama 4'ü geçti gerçi ama sayıyorum yine de, 2 süper kupa, 8CL... Kupa hariç garanti bunlar... 44 ediyor... 4 kupa grup maçı var... 48. finale kadar gitsen 3 tane daha var 51. Yani kupada final ve CL de 2 turu daha gitsen anca 55 oluyor. Birinde 1 tur eksik gitsen 55'e bile ulaşamazsın... 60 hele anca CL finaliyle mümkün. Dediğim gibi 4 maç da oynandı bitti...

Ha oyunculara binecek yük olarak diyorsan milli maçlarla 60'ı da geçenler olur o başka...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt