Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.221
- 8.576
- 2.368
Sane bugün de katılmadı galiba antrenmana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adımda kartal geçmesi beni delirtiyor. Birde cezalı iken değiştirmişler. Az kala forumada giremiyordumForumda eski kara kartal sevdalılarını süzgeçten geçirdim de yok yine çıkaramadım.
Yok yaa bu kadar da saçmalamazlar herhalde. Hem de seçim öncesi imkansız bence. Seçim olmasaydı a.k den beklerdim belki.Aygıt kocaman haberleri dönüyor
sanelik izindeSane bugün de katılmadı galiba antrenmana
biraz kafanı toparla gel demıslerSane bugün de katılmadı galiba antrenmana
merdivana aaaaahhh dayadım sırtımı gene bögünHayatta ne olursa olsun
Şu cümle hep aklınızda olsun
Yes bitch
Bu ne lan, bu ne olum
Üzerine oyunlar oynanıyor. Yazık oluyor sana kim olduğu belli olmayan adam.Adımda kartal geçmesi beni delirtiyor. Birde cezalı iken değiştirmişler. Az kala forumada giremiyordum
Source nedir değerli rengimonana zu trabzon
Üzerine oyunlar oynanıyor. Yazık oluyor sana kim olduğu belli olmayan adam.
Source nedir değerli rengim
Onana bence tartışmam.Bizde oynuyor diye Sampiyonlar ligi finali oynamış oyuncularla bir tutmamak lazım.Ugurcanin kalitesine inanarak getirdik inşallah kanıtlar kendini.Onana mı Uğurcan mı?!
Kapattıks.a kimlere aldik
Ajax çok berbat, hocalari çok kötüdeplasmanda maç kazanacaksak CL de en yakın ihtimal Frankfurt bu arada.
Diğeri de Monaco.
Ajax ve City maçlarında hedefsiz bile olsalar şansımız düşük.
Grupta içeride en az 8 deplasmanda 4 puan çıkartırsak 12 puan ile 20-24 arası bir sıradan en kötü üst tur yaparız.
Sonrası zor tabi.
İçerde A.Madrid/ Liverpool’dan birini yenip diğerine yenilmemek hedefleri büyütür.
Ruhumu emiyorsunKapattık