Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onana için ciddi bir kariyer düşüşü.

Ajax ve İnter geçmişine istinaden Onana'yı isteyen azınlıktan biriydim. Trabzonspor'a gelir, ekstrem performans sergiler ise çok hayıflanırım.

Bu özette çok büyük bir eksik var. Tff'nin e-bilet sisteminin alt yapısını sağlayan taşeron firmanın stadyum yetkilisi kaçak ve usulsüz kişileri içeri almış. Kulüp bunu tespit edip şikayet etmiş yakalatmış. Bu önemli bir kısım bence.
Yanıt komik diye paylaşmıştım.

Valla Berkan'dan medet umacağıma Allah'a dua ederim daha fazla faydası olur. Hala şu kulübün formasını giymesi bile bu formaya hakarettir. Anadolu'da bile sırıtacak birisi. Zamanında Tüzemen doğruları konuştu diye GS forması giyen adama nasıl öyle laflar edersin vs denilerek yaygara koparıldı. Halbuki neyse onu söyledi, yüzde 1 milyon haklıydı söylemlerinde. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum bu vesile ile.
Bomboş konuşmuştu o zaman da, gitti devrede geldi baya da iyi oynadı pay sahibi oldu o şampiyonlukta soktu bi tarafına tüzemenin

5. 6. Orta sahadan ne bekliyosunuz ben gerçekten anlamıyorum.

Valla Berkan'dan medet umacağıma Allah'a dua ederim daha fazla faydası olur. Hala şu kulübün formasını giymesi bile bu formaya hakarettir. Anadolu'da bile sırıtacak birisi. Zamanında Tüzemen doğruları konuştu diye GS forması giyen adama nasıl öyle laflar edersin vs denilerek yaygara koparıldı. Halbuki neyse onu söyledi, yüzde 1 milyon haklıydı söylemlerinde. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum bu vesile ile.
Yukarida kadrolarin altina yazdigim yorumu ekleyesim geldi. Galatasaray gibi seviyeyi cok yukari cikarmis bir kulübün Yusuf Demir, Ahmed Kutucu ve Berkan Kutlu'ya mahkum edilmesi oyuncularin kabahati degil, yönetimin beceriksizliginden ötürüdür. Toplam 5 tane a kalite oyuncu transfer edilmis olsa da rotasyonumuz yeterli degil.

Hoca eger Sallai, Kaan, Jakobs ve Baris'i rotasyonda sürekli kaydirarak her eksik bölgeyi kotarabilecegini düsünüyorsa yaniliyor. Burada yönetimin devreye girmesi lazimdi. Bir oyuncunun yerini degistirecegim diye kadroda bir sürü oyuncunun yeri degisiyor böylece.

Arda Ünyay'i sag bek, ön libero, Lemina ve Berkan'i stoperde falan görürsek sasirmayacagim.

Bazi maclarda iki sol bekle oynamamiz bile kuvvetle muhtemel (Son maclarda oldugu gibi).

Kalan sürede eksik 3 bölgeden en az 1 veya 2'sini doldurmalari lazim (Kanat, ofansif orta saha ve sol stoper).

Herifler bizden dünya kadar bonservis aldi simdi onla takimini güclendirecekler, onana iyimi cikar kötümü bilmiyorum ama herif gelip sov yaparsa vay halimize

Bomboş konuşmuştu o zaman da, gitti devrede geldi baya da iyi oynadı pay sahibi oldu o şampiyonlukta soktu bi tarafına tüzemenin

Genoa gibi bir takımda bile yarım devrede postalandı. 1 tane şansa bala gol attı diye kendisine övgüler yağdıramayacağım maalesef. Gereksiz bir Berkan güzellemesi yapılıyor, geçen yıl Berkan'a verilen süre Eyüp'ten ve Gökdeniz'den çalındı.

Orta saha forvet ve defans alın şu Takima. Rotasyon yapamazsak ölür bu takim

Takımın 6. orta sahası için bu kadar öfke nöbetleri geçirilmesini anlamıyorum. Berkan adı üzerinde yedek bir oyuncu.

Genoa gibi bir takımda bile yarım devrede postalandı. 1 tane şansa bala gol attı diye kendisine övgüler yağdıramayacağım maalesef. Gereksiz bir Berkan güzellemesi yapılıyor, geçen yıl Berkan'a verilen süre Eyüp'ten ve Gökdeniz'den çalındı.
gereksiz bir berkan güzellemesi falan yapılmıyor. ahmed ve yusuf gibi sahada oldukları her saniye ziyan olan adamlarla aynı kefeye koymak saçmalıktan başka bir şey değil.

fenere içerde 3 dışarda 3 attığın sezon 2 maçta da 90 dk oynadı, önceki sezon avrupada iyi işler yapan takımda da oynadı. Yılda 10-15 maç idare ediyor

sorunsuz, yerli, kendine iyi bakan 3 kuruş maaşlı 5-6. orta saha alternatifi işte

Eyüp meyüp nedir ya, futbolcu olup olmadığını bile bilmiyoruz daha

Geçen sezon hücumcular; Osi-Icar-Morat-Mertns-BAY-Yuns
Bu sene; Osi-Icard-Sane-Yuns-Bay(?)

Geçen sezon ortasahalar; Tor-Sar-Lem-Dbay
Bu sezon ortasahalar; Tor-Sar-Lem-Gündo

Geçen sezon defans; Jcobs-Elma-Apo-Davins-Cuest-Frankws-Jelrt
Bu sezon; Jcobs-Elma-Apo-Davins-Singo

Geçen sezon kale; Mus-Güny
Bu sene kale; Ucan-Güny

Bu nasıl güçlenme yav?

gereksiz bir berkan güzellemesi falan yapılmıyor. ahmed ve yusuf gibi sahada oldukları her saniye ziyanı olan adamlarla aynı kefeye koymak saçmalıktan başka bir şey değil.

fenere içerde 3 dışarda 3 attığın sezon 2 maçta da 90 dk oynadı, önceki sezon avrupada iyi işler yapan takımda da oynadı. Yılda 10-15 maç idare ediyor

sorunsuz, yerli, kendine iyi bakan 3 kuruş maaşlı 5-6. orta saha alternatifi işte

Eyüp meyüp nedir ya, futbolcu olup olmadığını bile bilmiyoruz daha
Valla seninle Berkan hususunda orta noktada buluşmamız mümkün değil. İnşallah orta sahaya 1 ekleme daha yapılır diyip konuyu kapatayım.

Valla seninle Berkan hususunda orta noktada buluşmamız mümkün değil. İnşallah orta sahaya 1 ekleme daha yapılır diyip konuyu kapatayım.
Onurum ben de zidane demiyorum zaten bence de bi orta saha alınsa süper olur

sadece kutucu ve yusufla aynı kefeye konması haksızlık onu söylüyorum çünkü başarılı olup performans verdiği zamanlar var formamızlan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt