- 17 Ağustos 2009
- 44.268
- 33.400
- 3.618
Onana için ciddi bir kariyer düşüşü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu özette çok büyük bir eksik var. Tff'nin e-bilet sisteminin alt yapısını sağlayan taşeron firmanın stadyum yetkilisi kaçak ve usulsüz kişileri içeri almış. Kulüp bunu tespit edip şikayet etmiş yakalatmış. Bu önemli bir kısım bence.
Onana için ts yeniden kendini ispatlana yeri olabilir mental olarak toparlanabilir ts iyi iş yaptı. Fb maçında kslede olur umarım.
Yanıt komik diye paylaşmıştım.Bu özette çok büyük bir eksik var. Tff'nin e-bilet sisteminin alt yapısını sağlayan taşeron firmanın stadyum yetkilisi kaçak ve usulsüz kişileri içeri almış. Kulüp bunu tespit edip şikayet etmiş yakalatmış. Bu önemli bir kısım bence.
Bomboş konuşmuştu o zaman da, gitti devrede geldi baya da iyi oynadı pay sahibi oldu o şampiyonlukta soktu bi tarafına tüzemeninValla Berkan'dan medet umacağıma Allah'a dua ederim daha fazla faydası olur. Hala şu kulübün formasını giymesi bile bu formaya hakarettir. Anadolu'da bile sırıtacak birisi. Zamanında Tüzemen doğruları konuştu diye GS forması giyen adama nasıl öyle laflar edersin vs denilerek yaygara koparıldı. Halbuki neyse onu söyledi, yüzde 1 milyon haklıydı söylemlerinde. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum bu vesile ile.
Yukarida kadrolarin altina yazdigim yorumu ekleyesim geldi. Galatasaray gibi seviyeyi cok yukari cikarmis bir kulübün Yusuf Demir, Ahmed Kutucu ve Berkan Kutlu'ya mahkum edilmesi oyuncularin kabahati degil, yönetimin beceriksizliginden ötürüdür. Toplam 5 tane a kalite oyuncu transfer edilmis olsa da rotasyonumuz yeterli degil.Valla Berkan'dan medet umacağıma Allah'a dua ederim daha fazla faydası olur. Hala şu kulübün formasını giymesi bile bu formaya hakarettir. Anadolu'da bile sırıtacak birisi. Zamanında Tüzemen doğruları konuştu diye GS forması giyen adama nasıl öyle laflar edersin vs denilerek yaygara koparıldı. Halbuki neyse onu söyledi, yüzde 1 milyon haklıydı söylemlerinde. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum bu vesile ile.
Genoa gibi bir takımda bile yarım devrede postalandı. 1 tane şansa bala gol attı diye kendisine övgüler yağdıramayacağım maalesef. Gereksiz bir Berkan güzellemesi yapılıyor, geçen yıl Berkan'a verilen süre Eyüp'ten ve Gökdeniz'den çalındı.Bomboş konuşmuştu o zaman da, gitti devrede geldi baya da iyi oynadı pay sahibi oldu o şampiyonlukta soktu bi tarafına tüzemenin
5. 6. Orta sahadan ne bekliyosunuz ben gerçekten anlamıyorum.
Taliscanın assensiodan aşağı aldığını düşünüyorsan elimde köprü var.
Bomboş konuşmuştu o zaman da, gitti devrede geldi baya da iyi oynadı pay sahibi oldu o şampiyonlukta soktu bi tarafına tüzemenin
5. 6. Orta sahadan ne bekliyosunuz ben gerçekten anlamıyorum.
gereksiz bir berkan güzellemesi falan yapılmıyor. ahmed ve yusuf gibi sahada oldukları her saniye ziyan olan adamlarla aynı kefeye koymak saçmalıktan başka bir şey değil.Genoa gibi bir takımda bile yarım devrede postalandı. 1 tane şansa bala gol attı diye kendisine övgüler yağdıramayacağım maalesef. Gereksiz bir Berkan güzellemesi yapılıyor, geçen yıl Berkan'a verilen süre Eyüp'ten ve Gökdeniz'den çalındı.
Valla seninle Berkan hususunda orta noktada buluşmamız mümkün değil. İnşallah orta sahaya 1 ekleme daha yapılır diyip konuyu kapatayım.gereksiz bir berkan güzellemesi falan yapılmıyor. ahmed ve yusuf gibi sahada oldukları her saniye ziyanı olan adamlarla aynı kefeye koymak saçmalıktan başka bir şey değil.
fenere içerde 3 dışarda 3 attığın sezon 2 maçta da 90 dk oynadı, önceki sezon avrupada iyi işler yapan takımda da oynadı. Yılda 10-15 maç idare ediyor
sorunsuz, yerli, kendine iyi bakan 3 kuruş maaşlı 5-6. orta saha alternatifi işte
Eyüp meyüp nedir ya, futbolcu olup olmadığını bile bilmiyoruz daha
Onurum ben de zidane demiyorum zaten bence de bi orta saha alınsa süper olurValla seninle Berkan hususunda orta noktada buluşmamız mümkün değil. İnşallah orta sahaya 1 ekleme daha yapılır diyip konuyu kapatayım.