Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.568
- 60.683
- 3.473
icardinin 140 kg olmasının sakatlıkla hazırlanmasıyla kas kütlesiyle ıvırlazıvırla alakası olamaz kendimizi kandırmağa gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nijerya'da çok önemli oyuncu var. Herhalde sağlık görevlileri iyidir. Kongo gibi değildir.Bu salaklar aspirin falan vermemişlerdir inşallah tedavi için.
Luyindama da böyle sakatlık geçirip hayatı kaymıştı.
Herhalde burkmuş öbür türlü bir şey olsa ayakta olmazdı sanıyorum.
Herhalde burkmuş öbür türlü bir şey olsa ayakta olmazdı sanıyorum.
Burktuysa da sekmesi normal. 1 haftaya iyileşir eğer öyleyse. Daha ağır bir sakatlık olsa ayakta böyle durup gezemezdi diye düşünüyorum.Sekiyor. Böyle işin ta... daha bunun afrika kupası var
Icardi o agir sakatliktan sonra birde o yasta geri dönebilir mi eskisi gibi olabilir mi? büyük soru isareti.Icardi’nin fiziksel olarak rezalet durumda olduğu ne zaman kabul edilecek acaba
Hala her açıdan övme çabaları
Avrupa maçında bir sahaya çıksın da o zaman anlaşılacak herhalde durum
İcardi benim için özel oyuncudur. İnsanı sevdiği daha çok üzermiş durumu var bende.İcardinin kas kütlesi artırılmaya çalışılıyor herif 5 ay fiziki olarak çalışma yapamadı kaybettiği kasları geri almalı ki belki de kilo ile birlikte aldı yap yakım çalışması yapılıyor. Kilo dediğiniz şeyin sadece yağdan gitmesi için yavaş ve planlı çalışma gerekiyor. Bu herifler de görünüyor ki onu yapıyor.
Profesyonel bir sporcuya 5-10 kilo verdirmek çok zor olmaması lazım. Ne yapıyor abi bu adam günde 5 öğün kola cips hamburger mi yapıyor, yedikleri de içtikleri de belli. Her allahın günü 2 saat idman yapan adamlar bunlar.
Burada kararı verecek olan da uygulayan da.
Teknik ekip, fizyoterapi ekibi ve kulüp doktoru. Yener ince eşek başı değil sonuçta bir program uygulanıyor belki bacak bölgesinin hızlıca yağ kaybetmesini istemiyor herif.
Abi konunun uzmanıysanız çıkın belgelerle konuşun. Yok değilseniz sakatlığı yeni atlatan bir herif için 100 kilo muhabbetini bırakın.
100 kilo adam 2 gol ile sezona başlamış durumda ne olmalı gol atmasın mal gibi ordan oraya koşsun bununla mı haz alacaksınız.
Daha ligin başı bir durun.
Ya abi ligde bizim takımda 150 kiloda olsa gol atar ligin kalite belli zaten benim kızdığım konu takıma forvet almadık osimıen harici romantizm işini güzel yapıyoruz da sonrası acı gerçeklerle dolu oluyor geçen sene en büyük artımız dı 3 tane kalite forvet vardı takımda bu sene bu konuda hataya düşüyoruzIcardi’nin fiziksel olarak rezalet durumda olduğu ne zaman kabul edilecek acaba
Icardi’nin fiziksel olarak rezalet durumda olduğu ne zaman kabul edilecek acaba
Depar icin 10 metre avantaji olsa gene ara pasinda defans yakalar. Adam o durumda. Anca pasama al da at pasi verecekler oyle atacak. Baris forvet icin tek alternatif o da takimi satti.Icardi’nin fiziksel olarak rezalet durumda olduğu ne zaman kabul edilecek acaba
Adamı yarım saat falan oynatıyorlar sanki bir tek biz taraftar olarak bazı şeyleri biliyoruz.En başından beri İcardi tam olarak Ekim'de hazır olacak denmiyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum? Ben yanlış hatırlıyorsam tamam da doğru hatırlıyorsam şu an daha hazır olmaması çok normal değil mi? Zaten tam hazır olacağı zamanı vermişler ekstra bir şey olmazsa o zamana kadar da ufak ufak süre vererek maç eksiği azalsın diyorlar işte.